Varm æble kage

Det er en meget stor favorit her hjemme.

Jeg har altid æblemos i fryseren som er kogt med vanilie stænger.

Tag mos op af fryseren.

Smør et Skål/fad med smør. Start med æblemos drys æble rasp og makroner og nyt lag med mos, forsæt til man syntes den har den størrelse man ville.
Det sidst lag skal være mos , der plejer jeg at drysser lidt æblekage rasp til sidst for pyntens skyld.

Bag det på 165 - 170 g med varmluft i 1 time og 15 min.

  • man kan evt. drysse lidt kanel i lagene
  • der skal ikke et vildt tyk lag rasp/makron bare let lag.

Server med flødeskum eller cremfrais.

Man kan for at gøre det endnu mere lækker server hjemmelavet øko is.

12 æggeblommer
12 spk Økologisk sukker
2 stang Vanilie
1/2 L økologisk fløde

Pisk fløden

Pisk sukker, vanilie og fløde MEGET lang tid vend det hele sammen.

BON APPETIT

Lyder rigtig lækker…mums :slight_smile:

Knus Gitte