Vi søger aflasningsfamilie

Killingerne på slap line.


Gustav havde klemt sig ind øverst på klatretræet. Der er lige nøjagtig plads under skabet til dem en uges tid endnu eller 2. Kameraet blev hentet. Gustav har så meget krudt i rumpen at han selvfølgelig var klatret ned inden jeg nåede tilbage.
Dusty og Macbeth sad såå pænt på klatrestativet. O`Mally sov i en kasse på gulvet. I den flok skal man ikke tro man har helle blot fordi man sover. Neo hylede højt. Han VILLE op og sidde. Mor Hera havde trukket sig tilbage og lod tumlingerne klare sig selv.
Vi søger aflasningsfamilie til dem. Når de er alene vil de vaske op og åbner for vandet. Tager man dem på fast gerning gemmer de sig i vasken. Dusty ligger konstant på lur ved døren. Åbnes den styrter han ned af gangen. Hver anden gang tager han Gustav med hver anden gang Neo. Sætter jeg tørkost til dem splitter de det ud over hele gulvet. Vandet går samme vej. Al anden mad kommer de trods alt i deres maver. De fik nyt klarestativ da de blev født. Alle de små sorte dimser på gulvet stammer derfra. Hul har de lavet i hulen bl a…
De er 100% renlige og sååå kælne. Så gider familiens medlemmer bære rundt på dem 24-7 + et par timer mere vil de være som små englebørn med lysende glorier.

15 Synes om

Det lyder som en flok labaner af format :sparkling_heart: De ser helt fantastisk skønne og frække ud på billederne :wink:

åhhh så fine :sparkling_heart::cupid:

Vi plejer at kalde dem terrorister.

5 Synes om