Vildkatte

Ja - jeg er virkelig i vildrede. En missemor og hendes fem killinger har taget bo i min carport og værksted. Jeg har ringet til DB, de spurgte om det er vildkatte og det måtte jeg jo sige ja til - så eneste mulighed var at indfange og aflive. Det kan jeg ikke:(…
Ved I om der er andre steder man kan henvende sig så misserne får en mulighed for overlevelse, eller skal jeg bare fodre dem???
Vil tro de er omkring 5 uger gamle og jeg bor ved en meget befærdet vej og kan ikke udholde at se dem blive kørt ned :frowning:
Hvad pokker gør man??:?

Prøv at kontakte Heidi fra Tullebo http://tullebo.dk/

Tror du hun vil tage vildkatte??? Jeg mener at hun har kattene inde i eget hjem

Det kan være hun kan gi’ gode råd, med hvor du kan henvende dig … udover DB.
Men nej, hun har nok ikke mulighed for at tage en vildkat ind …

Tak for rådet - jeg prøver at ringe til hende:)

Jeg ved Hanne/Mega flere gange har fået hjælp fra Kattens værn i området og mener hun bor i dit område (eller nogenlunde i dit område) Hanne hedder Engermann og jeg har hendes telefonnummer et sted. Måske der kan findes en løsning på den måde. Når de kun er fem uger så er det vigtigt der bliver brugt tid på at få dem tamme og det gøres bedst ved at give dem mad, og lege med dem med en fjerkost og bruge en masse tid ude hos dem. Jo bedre du får dem tamme desto bedre kan de videreformidles

Okay. Tak skal du have. Men problemet kan jo mange gange være at hvis man begynder at fodre, så er det jo ens eget ansvar.

Har talt med Tullebo og hun henviser til DB 1812 - men så ved man jo godt hvad klokken har slået. Det magter jeg ikke:(

Kamikaze - kan du give mig hendes nr?? Lige nu render de og leger på terrassen - totalt søde:hjerte:

Jaaaa… det har du ret i, men nogen bør jo gribe ansvaret og lige nu er du den nærmeste, og du er jo begyndt lidt allerede ved bare at forholde dig til dem :slight_smile: Jeg ved godt at en herreløs mor med killinger næppe er det du har øverst på ønskesedlen, men som jeg kan se tingene udvikle sig i øjeblikket skal rigtigt meget kattevelfærd simpelthen tages hånd om af private, ellers sker der intet.
VH
Susanne

[QUOTE=Susanne W;1205113]Jaaaa… det har du ret i, men nogen bør jo gribe ansvaret og lige nu er du den nærmeste, og du er jo begyndt lidt allerede ved bare at forholde dig til dem :slight_smile: Jeg ved godt at en herreløs mor med killinger næppe er det du har øverst på ønskesedlen, men som jeg kan se tingene udvikle sig i øjeblikket skal rigtigt meget kattevelfærd simpelthen tages hånd om af private, ellers sker der intet.
VH
Susanne[/QUOTE]
Ja det kan der være noget om - der er ikke meget hjælp at hente nogen steder fra når der er så mange efterladte katte (vildkatte)

Du får lige en PB med Hannes nummer. Hanne har også en flok vildmisser som hun giver mad og så sørger Kv for det faglige dvs at få dem ordnet. Det vigtigste er lige nu at få missemor neutraliseret inden hun bliver drægtig igen. Godt nok er årstiden med hende dvs ikke så mange løbetider lige pt, men der er kun en 100% sikker garanti for ikke at blive drægtig ved at neutraliserer hende meget snart. At fodre og socialiserer hendes killinger og jo bedre de bliver socialiseret desto større chance for at finde nye hjem til dem.

Hvis du er interesseret i a det bliver genudsætningskatte, altså hvor de bliver neutraliseret og du derefter tager ansvaret med fodring er det Kattens Værn du skal have fat i.

Marina

[QUOTE=Marina;1205166]Hvis du er interesseret i a det bliver genudsætningskatte, altså hvor de bliver neutraliseret og du derefter tager ansvaret med fodring er det Kattens Værn du skal have fat i.

Marina[/QUOTE]
Det kræver at kommunen samarbejder med KV og det er der desværre ikke alle kommuner der gør :frowning:

Enig med Brita - killinger gennemgår to socialiseringsfaser, men er grundlæggende færdig socialiseret som 8 uger gamle, så de skal i hænder straks

En opdatering herfra : Missemor er forsvundet med sine 5 killinger fredag aften:( Aner ikke hvad der er sket, men tænker at det kan være fordi at jægerne går herude og skyder. Jeg bor jo på herrens mark og det kan desværre ikke undgås - jeg hader det som pesten:(:frowning:
Jeg fortsætter med at sætte mad ud hvis hun skulle komme tilbage…Jeg føler med dem og har det ad h…til:(:frowning: