Vores store vilde have :lol:

Før vi rykkede ind var huset her ubeboet i en 7-8 år. Da vi flyttede ind havde udlejer fælder et hav af træer og skåret stammerne op så der var fyldt med grene og en masse sjov. Tidligere ejer var nemlig samler så det var rigtig sjovt.

Her er vores status pt ser stadig meget vildt og rodet ud men man kan da se en ende på det nu :høhø:

Forhaven, den var FYLDT med affald frem til udbygningen da vi flyttede ind

Baghaven, vi har en å helt nede bagved. Haven går helt hen bag det store træ i bunden.

Er ufatteligt så meget man når med en halv time hist og her :slight_smile:

:uha::uha:

Hold da fast, man skal vist have mere end almindelig humor for at flytte ind dér ?? :høhø:

På den anden side, er der ikke noget så rart som at se at der sker noget…:ok:

Hvor i landet bor du egentlig ?? :gruble:

I har da fået noget at rive i! Det er bare at starte fra en ende af og sige til sig selv, at man nok skal komme igennem det. :smiley:
Hvis huset har stået tomt i årevis, har det nok også trængt til en omgang. Men det ser ud, som om I allerede har skiftet tag og vinduer?

Jeg kender det med en vild have. Dengang vi flyttede ind, da blev haven meget større, fordi vi klippede hækken, der nok ikke havde set en klipper i de sidste mange år.

Det ligger midt imellem Give og Billund. Aftalen er vi bor her til nedsat leje mens ejer sætter det istand. Vi skulle ikke betale indskud og skal ikke betale for renoveringen. Vi skal bare hjælpe hist og her. Er spændt på at se hvordan det hele ser ud når der det er færdigt. Pt ligger der vinduer til resten af huset og venter på at skulle sættes i.

Jep alle de sære ting der var i huset var kilde til meget morskab. F.eks lå der en hel TRAILER fuld af tagpap under et træ :lol: men vi tager bare tingene en ½ time af gangen så når man en del uden at køre træt i det og vi kan jo se den løbende forbedring.