2900 Happiness

Er det noget i ser?

Jeg aner ikke hvad jeg skal synes om den. Jeg har set samtlige sæsoner der er, og nu er de lige gået igang med at vise 3. sæson.

Jeg synes det hele er for meget drama, utrolig dårligt skuespil (Specielt fra freja) og så var der lige en ting mere som jeg self ikke kan huske.

Men alt ialt, ser jeg den alligevel :ups: Den fanger mig lidt for meget.

Og så var der lige et afsnit den anden dag, som jeg vil mene er dyreplageri. En hund blev kørt over i afsnittet, så de havde doped den hund så meget at den lå helt stille. (Det var en hvalp, så det er vist begrænset hvor meget den kunne lære)

Ej jeg tror da ikke at de havde dopet hunden. Jeg tror da at det var en bamse :slight_smile:
Men ja jeg ser det og synes det er vildt fedt. Men jeg elsker også serier med intriger og drama. Ser også horton sagaen når jeg har fri :smiley:

[quote=Celina;251742]Ej jeg tror da ikke at de havde dopet hunden. Jeg tror da at det var en bamse :slight_smile:
Men ja jeg ser det og synes det er vildt fedt. Men jeg elsker også serier med intriger og drama. Ser også horton sagaen når jeg har fri :D[/quote]

Det tror jeg nu ikke. Da hun løftede hunden var det ligesom at se at man løfter en død hund. Altså den bukkede på samme måde.

[quote=Celina;251742]Ej jeg tror da ikke at de havde dopet hunden. Jeg tror da at det var en bamse :slight_smile:
Men ja jeg ser det og synes det er vildt fedt. Men jeg elsker også serier med intriger og drama. Ser også horton sagaen når jeg har fri :D[/quote]

http://www.megavideo.com/?d=YRMMA44X

12 min og 24 sek inde i videoen :slight_smile:

[quote=Natascha;251746]http://www.megavideo.com/?d=YRMMA44X

12 min og 24 sek inde i videoen :)[/quote]

Jamen jeg har skam set afsnittet og kan sagtens huske det med hunden. Men jeg vælger at holde på at det er en bamse :stuck_out_tongue:

Jeg tror ikke det var en ægte hund, hvis jeg skal være ærlig;
jeg tror tv3 vil blive vældig upopulær for at være så hensynsløse

Jeg tror der laves stand ins for dyr - der er også etik der skal tænkes over.
Jeg synes selv det var et hårdt klip - men jeg er næsten 100% sikker på, at det var en dukke og ikke en bedøvet doggi der lå i indkørslen

Okay, det kan da godt være så. Jeg synes bare det ligner samme hund 100%. :slight_smile:

Det er godt nok en enormt virkelighedstro bamse :S

Derfor jeg har meget svært ved at tro at det er en bamse.

Jeg synes nu også, at det ligner en rigtig hund… men hvad ved jeg. Det er i øvrigt ikke noget, jeg gider se.

jamen, der er jo ikke andet for end at spørge tv3:) Jeg prøver at maile dem og høre

Jeg ser skam også 2900Happiness :ups: Selv om jeg nødigt indrømmer det :tihi:

Jeg synes ikke om, at hunden er med OVERHOVEDET! Hun går rund med den på armen hele tiden og er sådan lidt bange for, at det vil blive en ny modedille :thumbdown:

Synes ikke at det ligner en dukke :ked: fik helt ondt i maven, da jeg så scenen :frowning:

Se nederste besvarelse, der står :

Skrevet: 29-08-2009 18:33:11
Volpinoen i 2900 Happiness hedder “Doggy”… eller, det vil sige, det gør den i serien. Faktisk drejer det sig ikke om en, men om to dejlige volpino piger. Nemlig “Hedehuset’s Gemma” og “Hedehuset’s Bellina”. Jeg ejer stadig begge hvalpene. De er kun udlånt til Nordisk Film for at medvirke i sæson 3 af 2900 Happiness. Når optagelserne er færdige engang her i efteråret kommer de to primadonnaer hjem igen. Det glæder vi os rigtig meget til.
Jeg er heller ikke særlig nervøs for at det går hen og bliver en modehund. Som Pia skriver, så er der ganske simpelt ikke nok Volpinoer - hverken her i landet eller i udlandet - til at det kan bære at blive en modedille. Så jeg tror det begrænser sig selv ganske naturligt. Vores strenge regler for salg af hvalpe gør også, at det simpelthen ikke har interesse for folk der er på udkig efter et modefænomen!
Men jeg havde da mine overvejelser inden vi indgik samarbejde med Nordisk Film.
På den anden side, så er det vanskeligt at få information ud om så sjælden en race, og det er simpethen synd at ikke flere kender til denne pragtfulde lille Italienske trold der efter min mening er en super familiehund. Og mere sund, både mentalt og fysisk, end mange af de skødehunde der ellers er alternativet i den handy størrelse. Så det var fra starten lidt af et dilemma…
Jeg kunne desværre ikke opstille regler for hvordan vovserne blev præsentaret i serien. Jeg blev lovet at de ikke ville blive fremstillet som små skødehunde… men den er ikke blevet overholdt desværre.
Nu skal der så lidt af et “oprydningsarbejde” i gang for at feje misforståelserne af banen her under og efter serien. Det håber jeg alle der har en Volpino vil være med til. Det er jo små glade og livlige spidshunde - ikke taskehunde - vi har :slight_smile:

[quote=Itzy Bitzy;251783]Jeg ser skam også 2900Happiness :ups: Selv om jeg nødigt indrømmer det :tihi:

Jeg synes ikke om, at hunden er med OVERHOVEDET! Hun går rund med den på armen hele tiden og er sådan lidt bange for, at det vil blive en ny modedille :thumbdown:

Synes ikke at det ligner en dukke :ked: fik helt ondt i maven, da jeg så scenen :([/quote]

Heldigvis er racen for stor til at være blive en dille som de andre små hunde.:rock:

Okay, men det opklarer ikke rigtig mysteriet om, om det er en rigtig hund der ligger der :slight_smile: Eller, ihvertfald ikke hvad jeg kan læse mig frem til :slight_smile:

Mon ikke hun havde hentet sin hund øjeblikkeligt hvis den havde været bedøvet :slight_smile:

Jeg tror simpelthen ikke på at de har bedøvet den !
Måske har de taget den op mens den sov, og så klippet det sammen, måske er den trænet så den kan ligge sådan, og måske er det en pelsbamse osv.

altså jeg har mailet tv3, så forhåbentligt kan de klarlægge det:)

Nu er jeg bidt at en gal legetøjsbamse, så jeg er af og til at finde i bamseafdelingen i store legetøjshuse eller zoologiske haver, og jeg tør næsten sværge på at jeg flere gange har stået med en Volpino-lignende teddybear som var super meget virkelighedstro.

Jeg kender ikke serien og kan ikke se linket, som der blev lagt, men jeg tror da heller ikke at TV3 ville bedøve en hund sådan. Der findes jo også dukkemagere som specialiserer sig at lave den slags effekter. Nu hvor jeg tænker over det - det har ethvert teater da…

[quote=Lunica;251792]Mon ikke hun havde hentet sin hund øjeblikkeligt hvis den havde været bedøvet :slight_smile:

Jeg tror simpelthen ikke på at de har bedøvet den !
Måske har de taget den op mens den sov, og så klippet det sammen, måske er den trænet så den kan ligge sådan, og måske er det en pelsbamse osv.[/quote]

Jeg tror nu ikke på at man kan træne en lille hvalp til det, så hurtigt.

Hun skriver jo at hun ikke kan bestemme hvad de gør med hunden i serien.

Jeg har set alle afsnit, elsker simpelthen den serie, selvom det er mere eller mindre dårligt skuespil:tihi:

Mht. hunden så håber jeg godt nok det var en bamse, synes det er rigtig synd hvis man bedøver et dyr bare for at få én scene!

Jeg synes også det er forkert at hun går og slæber rundt på den/dem hele tiden, sidst jeg tjekkede efter kunne hunde altså godt finde ud af at gå selv - og de elskede det endda :S Håber ikke der er for mange der tænker ‘jeg tager da lige min hund under armen’ det kan jo ske med mere eller mindre alle racer, så længe de er små nok. Jeg ville godt nok glo lidt hvis der kom en gående med en skt. bernhard (staves?) under armen:klapper: (bare for at overdrive lidt)