Lakselasagne med spinat … hvis laksen ellers når at tø op. Men mon ikke?
Onsdag
En gang anderledes kødsovs
Men tomat pure italienske grøntsags blading
Og alt det ris fra tirsdag smidt i gryden
Og oprydning fra køleskab
Det blev så godt at jeg fik og vide det måttet jeg lave igen
Tjaa det bliver så ikke nemt
Torsdag
Medister
Brasede kartofler
Rugbrød
Kogt selleri og de sidste kødboller
Værsgod og bland selv
Fredag
Mad spild rie bye steg sat ned til 50 kg
Og den kunne holde til 10
Knap 4 kg
Den blev skåret i bøf
Steget kartofler med krydderi
Salat
Og rod frugter i ovn
Det skulle være nemt jeg kunne ikke rigtig noget
Bankekød til ham, stegt veggie schnitzel til mig. Og kartofler med 2 slags lækker sovs, og måske lidt rødbeder til.
I går lørdag
Bbq porchetta i air fryer
Kogte kartofler
Rodfrugter fritter tilsat min gulerødder
Stegt spidskål med citron
Sauce fra fond fra fryseren
Søndag
Pomfritter
Salat
Burgerboller
Så byg selv salat burger med en hakke bøf
Lørdag var jeg lidt sløv til at komme i gang med middagen, så det endte med ost og pølse - dejligt afslappet
Søndag lavede jeg pirogger med grøn salat
Mandag skal jeg have flæskestegsburger
Tirsdag står menuen på måltidssalat med broccoli, skinkestrimler, tørrede edamamebønner, feta m.v.
Onsdag har jeg taget en portion suppe op af fryseren
Lørdag lavede vi flæskesteg, det blev dog til srn aftensmad, hvor vi nøjes medxen flæskestegssandwich, da vi var lidt forædt efter vi havde været til fødselsdag om eftermiddagen.
Søndag skull vi havde haft steg ned hele svineriet, men dag jeg rendte oppe hele natten og varxtemmelig slatten, så blev detvkun til brasede kartofler med steg.
Vi havde ryddet fryseren for oksekød lørdag, for Søndag skulle bruges på at lave gullasch suppe, den stod Knud dog med alene til hen på eftermiddagen, men vi fik lavet en god portion til fryseren
I aften og i morgen skal vi have gullashsuppe
Karbonader med grønærter Det er 100 år siden men smager ret godt synes jeg.
Hvad er din pirog-dej lavet af?
Verdens nemmeste - færdiglavet butterdej
Tak de så nemlig også meget mere butterdejsagtige ud end mine. Men det er der så en logisk forklaring på:joy:
Jeg havde en rulle i fryseren og eftersom jeg ikke så tit laver noget, der traditionelt kræver butterdej, googlede jeg for at se, om man kunne bruge dem til den slags og jeg synes, det fungerede fint
Hønsekødssuppe med urter, kød og melboller til ham.
Grøntsagssuppe med urter, kartofler og soja fillet stykker til mig.
Og det har vi så spist af i 3 dage nu.
De sidste portioner i dag.
Det var lækkert , men også rart at vi i morgen skal have noget andet end suppe .
Phở bò - vietnamesisk nuddelsuppe med oksekød.
Frisk pasta med lidt (madlavnings)fløde, varmrøget laks, halve cherrytomater, rucola og friskrevet parmesan.
Et par bananer i aften, men jeg har bygget en lækker lasagne til i morgen, når yngstesønnen og hans kæreste kommer og spiser
Torsdag fik jeg resten af min broccoli/skinkesalat
I aften skal jeg have svampedeller med grillost som tilbehør
Lørdag har jeg taget en flæskesteg frem. Det bliver med dampet broccoli og svampesovs
Søndag skal jeg ud til frokost, så der finder jeg nok på noget “småt” til aften
Torsdag fik vi hakkebøf (en kød og en ærteprotein) med løg, kartofler og brun sovs.
I dag var det hjemmebagt rugbrød, med bønnepostej, leverpostej og syltet rødbede.
Imorgen bliver det pasta og millionbøf (af ærteprotein) og rødbeder til.
En pære tærte, kan man da erstatte friske pære med nogle fra dåse?
Nogle der har,erfaringer med det?