Firmajule gaver?

Er det noget de gør i der hvor du arbejder?

Jeg skal komme med 4-5 gode forslag på julegaver.

Vi er et IT firma, 40 mænd og 10 kvinder.

Hvad har i fået gennem år´ne? og har i nogen gode forslag til den perfekte Firma gave?

Har været på samme arbejdsplads i 16 år, så det er blevet til en del julegaver.

De år der har været størst succes, er når man selv har kunnet vælge.

Vi får så 4-5 forskellige ting, at vælge imellem.
Man kan ikke lige umiddelbart gætte hvad det er.

Feks:
Den rejselystne… det var en kuffert og en pung
Den gastronomiske… var lækkerier til køkkenet
Musik og motion… var en mp3afspiller og et pulsur

Men det er måske ikke så nemt på en mindre arbejdsplads??

Men ellers har vi snart fået alt fra et juletrætæppe til en købmandskurv

jeg er studerende, så ikke der hvor jeg er… men Min bedre halvdel har i firma julegave sidste år fået mulighed for at vælge mellem 3 gavekort (bio med mad, smokey joe weber grill og et hotelophold med 1 overnatning og morgenmad)

men så vidt jeg kan se og regne ud så får de gaverne gennem en virksomhed der sælger det billiger end i butikkerne.
ellers har han fået en trip trap dims, håndklæder i kurv og andre pynte ting. Men den med gavekortet var rigtig god. Da der i virksomheden også er mange mænd…

det var ikke en af disse han fik, men den minder meget om dem

På min mands arbejde har de altid 5 gaver man kan vælge imellem.

Et år, var der en overnatning på valgfrit hotel med morgenbuffet, kaffebord om eftermiddagen, og middag med musik om aftenen. Det valgte vi selvfølgelig, og købte så en ekstra overnatning.

Sidste år var den bedste gave en biopejs, som vi valgte, vi kunne dog ikke selv bruge den, men ville så sælge den. Finanskrisen har dog gjort sådan en ting svær at sælge, så nu har vi doneret den til Fip.standen.

I år har vi valgt at få et smukt sæt bestik til 12 personer, det var umiddelbart det som vi kunne bruge ud af de 5 gaver.

Hm da jeg arbejdede på Risø fik vi alle den samme julegave, der var ikke noget med at man kunne vælge mellem hvad man kunne tænke sig.

Den bedste gave vi fik i løbet af de år jeg arbejdede der var 2 stk Bodum termokrus, det var noget bruges i forhold til en energibesparende multistikdåse eller solcelleoplader til mobil telefonen som vi også fik som julegaver et af årene :slight_smile:

Sidste firma julegave jeg husker at have modtaget var en and og to flasker rødvin.

Hos os går de meget op i at give en gave. De vil ikke have de der “nemme” vælg selv løsninger, selvom at jeg synes de er rigtig gode.

Jeg havde kigget på et Skagen Vægur og et sæt biografbilletter men guf billetter, Men vi er 4 der skal træffe beslutningen, og en er ikke vild med iden om uret…:doh:

Vi har de sidste par år haft vælg-selv gaver.

I år er det biopejs, rejsetaske fra Cerrutti 1881, rødvinspakke, ølpakke, sengesæt og en silkedyne (den var der også sidste år, så man kan supplere op).

Men det er ikke nemt, når man skal forsøge at tilfredsstille alle, så det er nok vigtigt at indse, at det kan man ikke, hvis der ikke er valgmuligheder (og så kan man endda risikere ikke at tilfredsstille alle :()

Her i huset får de også gaverne gennem et firma, der sælger dem billigt, for der står værdi ved de forskellige muligheder og den værdi overstiger langt det skattefri beløb :slight_smile:

Der findes også firmaer der har specialiseret sig i at pakke og levere firmagaver…det er bare at søge på “firmagaver”

Jeg har de sidste 2 år (snart 3) stået for julegaverne i den boghandel jeg arbejder i… Og de fuldtidsansatte får lov til selv at ønske sig noget, og så køber jeg noget af det de har ønsket sig (dog er beløbet ret lavt, så det er småting de kan ønske sig), men alle de andre (deltid, juleassistancer og pakkepiger) får det samme, næsten… Vi har et ret lavt budget til julegaver, så de der store fansy nogen til alt for mange penge, de er ikke en mulighed… Jeg har ca. 100-200 kr. pr. ansat, alt efter hvor mange jeg ansætter… :slight_smile:

For to år siden fik alle deltid og juleassistancer et duftsæt fra Matas… En af de der pakker de har, med en deo og en creme eller lignende… Og pakkepigerne fik en dvd fra TP hver.

Sidste år fik alle deltid og juleassisancerne to dvd’er og pakkepigerne fik en… Igen fra TP musikmarked.

I år har jeg ikke helt besluttet mig endnu, men det bliver nok dvd’er/cd’er igen, da det er noget de kan bytte og finde noget de selv kan lide… :slight_smile:

Det vigtigste i de julegaver jeg giver på firmaets regning, er ikke om de kan bruge dem, det er om de kan byttes, og om det er en forretning som de vil kunne finde noget andet i…

Og af en eller anden sær grund, så har de fleste beholdt de gaver, i stedet for at bytte dem… Det forstår jeg så ikke… Hehe…

tidligere fik de i min mands firma en kurv med div. juleslik, snaps og lign. Sidste år valgte alle medarbejderne i stedet at donere pengene for julegaverne til denne lille pige hun kunne komme afsted og få behandling. Hvad de finder på i år ved jeg ikke endnu.

http://www.voressoester.dk/

MVH
Gitte

Da jeg arbejdede var det den samme gave hvert år (sådan ville flertallet ha det) igennem 10 år. Gaven bestod i en kasse på 6 (mener jeg) rødvine. En portvin og en campagne samt en stor æske macipan chokolade. Da cheffen fandt ud af at jeg ikke drak rødvin blev min kasse fuldt med godt spiritus såsom tequila.

[quote=GitteS;487176]tidligere fik de i min mands firma en kurv med div. juleslik, snaps og lign. Sidste år valgte alle medarbejderne i stedet at donere pengene for julegaverne til denne lille pige hun kunne komme afsted og få behandling. Hvad de finder på i år ved jeg ikke endnu.

http://www.voressoester.dk/

MVH
Gitte[/quote]

Min lillebror har været konferencier ved to store arrangementer i forbindelse med Sandra. Han er SÅ engageret i hende og at få hende til behandling.

Sidste gang var i lørdags i Vejgaard hallen :rock:

Hmm, eneste arbejdsplads hvor jeg har fået det var hos PostDK. Der fik selv fredagsafløserner en ret stor taske m. hjul.
Først var jeg lidt overvældet af at skulle have den med hjem bag på cyklen - så store var hjulene ikke -høhø Men er blevet ret glad for den, og bruger den nu som udstillingstaske :slight_smile:

Hvis jeg får en julegave af kommunen i år - så sender jeg den flux retur med en lille besked om jeg hellere ville have mine fyrede kollegaer tilbage.

Fik lige min bror til at remse lidt op fra hans arbejde (hvor de er omkring 25 mænd og 4 kvinder):

Ipod Shuffle
Smokey Joe
Diverse gavekort
Gavekurve m. gourmet, wellness ell. lign.
En flaske god champagne (Moët et Chandon) med 2 mundblæste, hånddekorerede glas

Vores firma har vist droppet julegaverne - og fint for mig … tidligere julegaver har fx været x-antal flasker rødvin, vinpakke med rød-hvid-portvin-champagne, kurve med vin/godter og noget så (IMO) åndsvagt som en årsske i guld fra Georg Jensen - den kunne heldigvis byttes :wink:
Jeg drikker ikke selv alkohol, men jeg har så brugt vinen mv. som gaver til andre, der kunne få glæde af det - men jeg vil faktisk hellere have at firmaet giver et beløb til et godt formål af en art, som fx Støt brysterne o.lign., og det gør de heldigvis også :slight_smile:

Min mand plejer at få et par flasker god rødvin hvert år og så bruger vi dem til han fødselsdag i februar :slight_smile:

Jeg er jo ansat hos SKAT og der blir ikke givet en dyt nogensteder.
SÅ firmajulegaver det må man tænke sig til.
Selv julefrokosten skal mamn betale for at deltage i.