Vi skal have tema fra 70’erne nytårsaften i år. Vi skal medbringe forret.
Men hvad spiste man til forret i 70’erne?
Det må nemlig ikke indeholde fisk eller skaldyr
Nogle gode bud
Vi skal have tema fra 70’erne nytårsaften i år. Vi skal medbringe forret.
Men hvad spiste man til forret i 70’erne?
Det må nemlig ikke indeholde fisk eller skaldyr
Nogle gode bud
Tarteletter med skinke og stuvede grønærter og gulerødder.
Løgsuppe med ostebrød
Hønsesalat på ananasring. Jeg siger ikke, det er godt - men jeg ved, jeg fik det ved min kærestes forældres sølvbryllup sidst i 70’erne
Aspargessuppe…
Det er lidt svært helt at finde noget helt uden fisk eller skaldyr.
Ja, for man tænker helt automatisk ‘‘rejekoktail’’
Det var også min tanke.
Hønsesalat i ananas ring
Tak - det var jo den, jeg ikke kunne komme på…
Med en hjemmelavet hønsesalat og frisk ananas er det da faktisk lige før, jeg kunne få lyst til at prøve det igen - kitch eller ej…
Fandt lige denne…
Landgangsbrød og fondue lyder lidt sjov og kan sikkert godt laves lidt om så det passer godt som forret…
Ellers maskeret blomkål men sæt rejerne ved siden af
Vi skal have ananasring med hønsesalat Jeg havde helt glemt det, og jeg synes faktisk det smager dejligt
En kold ret er at fortrække, når vi ikke kender hovedretten og om der er optaget på komfuret
Landgangsbrød er også godt, men det ved jeg vi skal have til skrub af
Fondue… never ever! Det fik vi da vi var i 80’erne i samme hjem. Vi sad og åd os mætte i salat og coctailspølser
Så, vi tager en omgang høns
Mange tak for gode ideer
Der er ikke noget i vejen med en god hønsesalat. Ananas derimod - i egen juice eller ej - jeg er ikke vild med det, og slet ikke, når det bliver blandet ind i noget fra det salte køkken. Som pizza fx. Men det er så bare mig, kan jeg se - og det er jo, som det skal være. Jeg håber, det bliver en god nytårsaften, @_DK_Sugieh
OMG! Ja jeg er da gammel nok til at have fået det Ananasring med hønsesalat, husarsteg og rubinsteinkage - så er der dømt fest
(Og i mit liv går en god reje cocktail aldrig af mode…)
VH
Susanne
Jeg tror jeg kan og vil spise rejecocktail til den dag jeg dør Det er bare en skøn forret
Den er jeg helt med på. Og der er ingen ananas indblandet
Føl dig nu ikke alt for sikker…
Jeg tror også, jeg kan mindes noget med grape, men det er lidt noget andet end ananas, selv om jeg stadig synes, det er at ødelægge en god forret.
Jeg mindes stadig reje cocktail hos Claus´ svigerinde og lillebror. Der var bananskiver i bunden. Han absolut hader bananer og havde nær aldrig tilgivet dem LOL! Jeg kan godt lide banan, men indrømmer at jeg nu også fandt det liiiiidt… skal vi sige maplaceret
VH
Susanne
Det eneste grape kan bruges til er juice