Forsikring

Halløjsa.
Jeg har forsøgt at søge lidt på jeres råd om forsikring, men det er godt nok en jungle at finde ud af mange års diskussioner herinde og mange af dem er en del år gamle :blush: så der for vil jeg høre hvad i vil foreslå her i 2020? Dyrekassen er umiddelbart ikke en mulighed da jeg ikke har et dankort… :woman_shrugging:t3::thinking: det drejer sig om Superman, en almindelig inde huskat.

På forhånd tak for jeres input. :blush::heart_eyes_cat:

Jeg ved ikke hvem der er bedst, men vi Agria forsikring på vores katte

Vi plejede at have Dyrekassen, men har skiftet til Tryg for at kunne få tandforsikring.

Jeg har Tryg til begge mine, og til min gamle hankat der ikke er mere
Til den gamle blev den brugt en del det sidste 1½ år, der var ingen problemer med udbetalinger o.lign.

Tryg eller Agria. Hvor gammel er han? :slight_smile:

Han bliver 4 måneder d. 5/12-20. :slightly_smiling_face:

Jeg har også set på både Tryg og Agria, men jeg har ikke haft kat før, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal kigge efter. :slightly_smiling_face:

Så er det super at du kan forsikre ham nu. Der kan være visse fordele ved at forsikre dem før 4 mdr. fx. dækker Agria tænder hvis man forsikrer før 4 mdr.

1 Like

Er han under 4 måneder når du forsikrer ham giver Agria langt den bedste dækning :smil:

1 Like

Okay. Jeg kan se at Dyrekassen har accepteret mig, men hvis Agria er bedst, ved i så om man kan fortryde sit køb ala 14 dages fortrydelsesret ved dyrekassen? For så kunne jeg da godt finde på at skifte… :blush:

Der er ALTID 14 dages fortrydelse jvf. købeloven

1 Like

Jeg har Dyrekassen på den den første af mine katte. Han er desværre siden tegningen af forsikringen blevet kroniker, så han har brugt sin forsikring meget, og aldrig har jeg haft nogen problemer med dem.

Resten af kattene er hos Agria, men jeg overvejer at skifte dem alle sammen pånær avlskattene over til Tryg af den årsag at Tryg dækker tænder, det gør de ikke hos Agria. Jeg har altid fået dækket alt hos Agria, men jeg synes tit jeg skal slås med dem, slås med dem over ting som der dyrelæge fagligt ikke giver mening - og derfor overvejer jeg at skifte de neutraliserede katte over til Tryg, så jeg kan få tanddækningen med som Agria ikke giver mine (har noget at gøre med deres alder da forsikringerne i sin tid blev tegnet).

…nåhja, så er min Agria forsikring for nyligt steget med 2000,- pr. år fordi de har hævet deres priser. Jo, jeg har mange katte (6 stk), men jeg kan umiddelbart få samme dækning plus tænder til samme pris hos Tryg som jeg gav hos Agria før de hævede deres priser her i efteråret.

Tusind tak for alle jeres svar. Jeg vil lige tjekke Agria ud igen, men synes umiddelbart at den virker ret dyr i forhold til dyrekassen, hvis man gerne vil have høj dækning og lav selvrisiko. Og så har de også den variable selvrisiko udover den faste. :thinking: jeg går lige i tænkeboks… men mange tak for input :blush::blush: