Hej siger Savannah 61

I sidste uge blev jeg kontaktet af en sød dame, der gennem længere tid har fodret en halvvild missepige. I begyndelsen af oktober spurgte hun om hun måtte låne min mårfælde, for de ville gerne have hende neutraliseret fordi de kunne se hun var drægtig. Mårfælden var dog lånt ud og der gik nogle dage før hun fik den. Da hun så fik fælden var missemor væk og da hun dukkede op igen var hun pludselig slank. Nogen tid efter viste hun sine to killinger frem og for 14 dage (eller der omkring) forsvandt den ene killing og ugen efter missenor så nu var misling helt alene, så derfor tog de den ind. De har socialiseret hende godt men det var jo ikke holdbart, så vi aftalte misling skulle indleveres på klinikken hvor hun fik hele sundhedstjekket. Ingen øremider, men hun blev behandlet alligevel. Ingen lopper, men fik en omgang Frontline (ikke i nakken men iform af sprøjt) hun havde nemlig lus. Det har jeg godt nok aldrig set ved kat, men èn gang skal jo være den første.
Misling er sort med meget hvidt og over-vildt-nuttet. Hun er SÅ sød, kærlig og ligger op ad mit hovede det meste af natten. Hendes bedste slåsseven er Simba81. Lige nu får den hele armen nede på gulvet. Hun har lidt svært ved at følge med for alt på ende er tykt og kort.
Der kommer billeder af hende lige om lidt
Jeg har givet hende fødselsdag d. 10.1014…velvidende hun nok er nogle dage ældre. Hun bliver 1. vacc engang i næste uge når hun vejer 1000 gram og så bliver hun lavet færdig med 2. vacc. mærkninger og neutralisering etc engang midt i Januar vil jeg tro. Så hun er klar til at køsse på nye ejere omkring d. 20-25,Jan

Nøj, hun er da godt nok kær :hjerte::hjerte::hjerte:

Åh gud! Hvis vi havde råd til en kat mere så ville hun nu være på vej til fyn! Max på 4 eller ej!

Ååååårh:smelter:

Hvor er hun skøn - hun vil helt sikkert komme til at berige nogens liv :inlove:

:besvimer::hjertekat::hjertekat::hjertekat::hjertekat:

Nøøøøjjjjj en lækker lille kompakt Trunte :wehuu:

…lus(eæg) får de ved at ligge et sted der er varmet godt op af et rådyr…

  • Frontline er ret effektivt mod lus (og flåter) - en enkelt behandling er sikkert nok, har behandlet flere af vildmisserne mod pelslus og har en af dem i forbyggende, både med frontline og advantage
  • Æg ses let på sort pels, ligner skæl

En skøn lille tyksak :hjerte:

En dag fra eller til i den sammenhæng gør nok ikke den store forskel. Måske er der lidt nisse i hende. Nisser kan jo også blive meget, meget gamle. Men måske er det lidt misvisende at kalde hende en killing :?

:klapper:

Ånskyl, Brita - jeg ku ik la vær :ups:

10.10.14 igen mig og mine pølsefingre.
Det så ud som bittesmå skæl hvor hun er sort, men det er for længst borte. Lige nu sidder hun og spiser økologisk kyllingefillet og jøsses hun spiser. Hun har puttet oppe hos mig hele natten med små spisepauser. Jeg kan høre hende når hun hopper ned på trægulvet for at spise.
Og sikke hun kan snakke…en rigtig lille pigeprinsesse med selvtilliden iorden:rock:

hold op hun er en lækkermås. Håber resten af hendes familie også dukker op - hende her får bestemt snart et nyt hjem :slight_smile:

Åååh… :slight_smile:

Brita! Nu har jeg drømt om den lille dejlighed hele natten:venter: Det er tortur at vifte mig om næsen med sådan en lille klump af en kat!

For HUNNE hun er Nuttet!! :wehuu:

Håber hun finder det helt perfekte hjem :slight_smile:

/Mette

Uha, den lille trunte er da fuldstændigt gennemført nuttet :lovelove:

Stafet kan arrangeres :muhaha:

Poul er lige kommet hjem fra arbejde og det så SÅ morsomt ud for bettemusen kom tullende på bittesmå fede ben hen til ham. Hun er så kær man besvimer. Da han gik op i den anden del af huset spundsede hun bagefter men kunne jo i sagens natur ikke følge med.

:hjerte:

Det lyder til vi skal skynde os at få kørt de småting vi har til Hittekat hen til dig, så vi kan nå at kramme på trunten inden hun flytter :inlove:

Det lyder til vi skal skynde os at få kørt de småting vi har til Hittekat hen til dig, så vi kan nå at kramme på trunten inden hun flytter :inlove:[/QUOTE]

Og så kan du jo passende tage prinsessen med hjem til alle prinserne :tihi:.

Så lad gå da, hvis nogen kan overtale kæresten :wink: