Howto: Sådan bruger du funktionerne i emner

Læsning af emner

Når du går ind på et emne, bliver du altid sendt til første ulæste indlæg i tråden. For at komme til toppen eller bunden af tråden, skal du klikke på start eller slutdato på datolinjen til højre på siden. Du kan også bruge den til at scrolle igennem tråden.

image

Funktioner ved indlæg

Der er under hvert indlæg forskellige funktioner, du kan gøre brug af.
image

For at se dem alle, skal du klikke image.

Like image

Hjertet lader dig like et indlæg, som ikke er dit eget.

Brugen af hjertet er vigtig på Kattegale, da likes har indflydelse på hver brugers tillidsniveau. Så like endelig de indlæg, du synes godt om.

Link image

Link giver et direkte link til indlægget, som du kan kopiere og dele. Du kan også få et direkte link ved at klikke på datoen øverst til højre på indlægget.

Flag image

Flaget bruges til at rapportere et indlæg. Du kan i rapporteringen vælge enten at skrive en PB direkte til forfatteren eller anmelde indlægget til admins.

Redigér image

Du har mulighed for at redigere i dine egne indlæg. Andre brugere kan stadig se, hvordan indlægget så ud før redigeringen ved at klikke på image øverst til højre.

Bogmærke image

Hvis du gerne vil kunne finde et indlæg senere, kan du vælge at bogmærke det. Du finder indlægget igen på din profilside. Læs evt. Howto: Sådan finder du rundt på forsiden.

Slet image

Du kan slette dine egne indlæg, men ikke dine emner. Andre brugere kan stadig se, hvordan indlægget så ud før det blev slettet ved at klikke på image øverst til højre. Det kan kun lade sig gøre i 24 timer, medmindre en bruger vælger at rapportere indlægget.

Svar image

Svar åbner editoren - læs evt. Howto: Sådan laver du indlæg.

Når der er svaret på et indlæg, der ikke er startindlægget, vil der være mulighed for at åbne svarene under selve indlægget ved at vælge image eller at se dem længere nede i tråden sammen med alle andre svar. Den første mulighed kan være hjælpsom, hvis du gerne vil nøjes med at se de direkte svar til et bestemt indlæg.

Bunden af emnet

image

I bunden af emnet findes flere af de samme funktioner, som er under hvert indlæg. Forskellen er, at knapperne i bunden bogmærker, deler, rapporterer eller svarer på emnet generet i stedet for et specifikt indlæg. Det er også muligt at invitere en person til emnet.

Her kan du også ændre din prioritering af, hvordan du vil følge emnet. Hvis du klikker på det nuværende valg, kommer der en forklaring på alle valgmuligheder.