Hvad har du fået dækket? endnu en tråd om forsikring

Jeg kan jo godt se det smarte i ideen med en katteforsikring - det kan alle vel :slight_smile: MEN jeg kan simpelthen ikke se hvornår jeg kan bruge en sådan forsikring, da mine kattes sygdomme pt. ikke har været dækket så vidt jeg kan vurdere.

Derfor er jeg ikke interesseret i at høre om de forskellige forsikringer - det har vi jo mange tråde med og desuden har jeg læst deres betingelser mm. Men jeg vil rigtig gerne vide hvornår I rent faktisk har fået udbetalt noget fra forsikringen.

Jeg ved min familie også har droppet hesteforsikringen, da de alligevel aldrig ville betale noget og for mig at se er katteforsikringen ikke bedre end hesteforsikringen, så derfor er jeg ret skeptisk.

Det skal også siges at jeg vil skulle betale 5000 kr om året for mine og man kan trods alt komme langt for 5000 kr hos dyrlægen - 7, 9, 13 burde der heller ikke komme mere sygdom her foreløbigt, da det var Vincent der trak alle dyrlægeregningerne og ham har jeg jo fået aflivet. Så prisen har også en del at gøre med at jeg er skeptisk.

Derudover vil de jo så bestemme hvornår mine katte skal vaccineres - det vil jeg godt nok helst selv bestemme.

Men som sagt vil jeg meget gerne høre, hvad I rent faktisk har fået dækket :slight_smile:

Jeg har for mange - rigtigt mange - år siden fået dækket en konsultation en søndag aften, hvor Mikkel-husmis havde været så venlig at æde nogle meter bomuldsgarn og begyndte at blive liiiidt dårlig! Og året efter fik han dækket fjernelse af analkirtler, da de var rent ud sagt overproduktive og til gene for både ham og hans omgivelser.
Nu om dage har vi ikke nogen forsikret, da det ikke kan betale sig med så mange katte - så er det bedre at sætte lidt ind på kontoen løbende.
VH
Susanne

det eneste jeg ikke får dækket af forsikringen er:

årligt helbredstjek
almindeligt tandrens

Jeg giver ca 3500 kr / år for 5 katte, jeg synes det er en god ting at jeg ikke behøver at tænke på økonomien, når kattene er syge, men blot kan få foretaget de ting som er nødvendige.

som alle andre forsikringer håber jeg selvfølgelig at det er spild af penge :slight_smile:

[QUOTE=cæsar;621681]det eneste jeg ikke får dækket af forsikringen er:

årligt helbredstjek
almindeligt tandrens

Jeg giver ca 3500 kr / år for 5 katte, jeg synes det er en god ting at jeg ikke behøver at tænke på økonomien, når kattene er syge, men blot kan få foretaget de ting som er nødvendige.

som alle andre forsikringer håber jeg selvfølgelig at det er spild af penge :-)[/QUOTE]
Hvilken forsikring har du så???

Jeg har fået dækket en operation, samt alt hvad der hørte til i den forbindelse.

Vi har fået dækket spisning af garn en søndag, knæk af hjørne tand x 2, en hulens masse røngten undersøgelser og afførings og blodprøver.

Selvom vi har 5 katte og dermed giver ca 35-3800 kr årligt, så har det for os hvert år givet “overskud”. Måske ikke på hver enkelt kat, men samlet set.

Håber du forstår hvad jeg mener.

Dyrekassen :slight_smile:

Uh, jeg har fået dækket ALT der har været med dem ud over: 3 tænder som blev trukket ud. - Sundhedstjek og vacc.

Blandt andet: Et par besøg på landbroghøjskolen om aften - Mange røntgen - Blodprøver - Afføringsprøver - Dræning af byld - Undersøgelse og skylning af tårekanal - Scanning og operation plus dyrkning af lymfeknude med mistanke om cancer - Omsyning af sår som gik op.

Ja sikkert meget mere end hvad jeg lige kan komme på.

Jeg har fået dækket konsultation og test i forbindelse med chlamydia. Allerede dér tjente forsikringen sig selv ind. Og så håber jeg, at jeg også får dækket forløbet med Cinnamons sygdom. Har netop sendt regningerne af sted i dag. I givet fald vil forsikringen have tjent sig selv - og de to andres forsikringer et par år frem i tiden - ind igen.

Hvordan kan I slippe med så lidt til 5 katte? Der står f.eks. ved dyrekassen at forsikringen koster kr. 1.010,- per kat - har I forhandlet rabat?

Men det er da godt at høre at de rent faktisk betaler. Jeg er ret bekymret for at de kunne finde på at stille sig på tværs mht. om sygdommen er arvelig eller ej - lad os bare sige, at jeg ikke har de bedste erfaringer med forsikringer :wink: Men det er ikke noget I har måttet kæmpe med?
Jeg ved godt man forhåbentlig aldrig får brug for en forsikring, men jeg vil godt nok ærgre mig over at have betalt flere tusinde og når katten så bliver syg så kan jeg alligevel få lov til selv at betale. For som sagt kan jeg sagtens se fidusen, det er tilliden til forsikringsselskaberne det kniber med.

Men det vil sige i forbindelse med en indlæggelse, så stiller de ikke så mange spørgsmål? og hvis de spiser ting, som skal opereres ud så vil det også være en fordel :gruble: Det er interessant, da bimserne jo skal “smage” på alt og man ved jo aldrig - pt. er elastikker mm. (som undtagelsesvis ikke har været gemt væk) altid kommet ud i den anden ende, men det kan jo gå galt en dag.

Men hvordan har I det med vaccinationerne? Gør I som selskaberne forlanger?

første år fik jeg dækket en øjenoperation hvor Obelix fik en tandrens og en snipning med i købet - de dækkede 80% af de 5600 jeg betalte for det hele så jeg var dækket godt ind i 2 år…

siden da har alle været alt for raske til at det har kunnet betale sig…det er jeg rigtig glad for… 7-8 katte der ellers er raske er lige på kanten af hva der kan betale sig ifht om man skal forsikre eller ej… jeg betaler 5200 om året for 7 katte
med opdræt, mængde og KV rabat :slight_smile:

Jeg har Dyrekassen og betaler ca 2200 for begge katte om året.

Jeg følger vaccinationsprogrammet til punkt og prikke dvs jeg får dem vaccineret 1 gang om året, og i den forbindelse får de så også deres sundhedstjek. Hos Dyrekassen er det et must at de får deres årlige vaccine. Om de behøber den vaccine kan vi sagtens diskuterer, for jeg mener selv det er unødvendigt - specielt når der er tale om indekatte. Stod det til mig, så ville jeg højest få dem vaccineret 1 gang hver 3-4 år.

Jeg har altid haft Dyrekassen og har aldrig haft problemer med dem.

De har dækket da min gamle kat brækkede benet (et ret kompliceret brud) der krævede operation og en hel del skruen knoglerne sammen, samt ALT i forbindelse med indlæggelse, røntgen, bedøvelser osv osv. Min egen betaling i den forbindelse var på lidt over tusind kroner.

De dækkede også den gang min anden kat fik allergi, og dækkede hele diagnosticeringen som altså var lang tid undervejs og betød flere konsultationer med forskellige dyrlæger (med speciale i allergi).

Det eneste de ikke har dækket har været vaccinationer, alment sundhedstjek, almen tandrensning (dog har de dækket røntgen og tandudtrækning grundet sygdom!), ligesom de heller ikke dækker aflivning.

Men ellers har der aldrig været problemer. Dog er der forskelle på dyrlæger. Min gamle dyrlæge tog sig af alt papirarbejdet til forsikringen, og til sidst fik jeg så min egenbetaling på et girokort.
Med min nuværende dyrlæge betaler jeg selv hele regningen og afvikler selv med Dyrekassen.

Ja jeg mine bliver vaccineret hvert 2. år som Dyrekassen forlanger.

Hanne - Nu ved jeg ikke med de andre selskaber men man får jo op til 30% rabat hos Agria, så det hjælper da lidt på at bringe priserne ned.

Jeg har 4 katte forsikret for lidt over 3000 om året (ka ikke huske præcis) og de 2 af dem er avlsforsikret, de 2 alm. sygeforsikret og alle 4 har medicinforsikring oveni.

Jeg har en gang fået fra forsikringen til Buster. Det var sidste år - juni 2010 - da han fik konstateret diabetes.
I den forbindelse fik Buster taget en masse blodprøver, scanning, urinundersøgelse og medicin.
Dyrlægeregningen på alt dette lød på godt 4.000, hvoraf de godt 3600 var tilskudsberettiget. Der blev så trukket selvrisiko fra, og så fik jeg udbetalt 80 %, hvilket blev godt 2200.
Jeg synes det var rart, for på 1½ måned havde jeg i alt lagt 6000 kroner hos dyrlægen, da han også skulle have alm. sundhedstjek samt renset tænder.

Det er den eneste gang jeg har haft brug for forsikringen - heldigvis - men jeg er glad for at have den.
Det skal lige siges at på udbetalingen fra forsikringen er ordet diabetes ikke nævnt, kun urinvejslidelse - som han havde som følge af langvarigt højt blodsukker.
Har lige læst i forsikringbetingelserne at de ikke dækker til kronisk sygdom, men jeg har fået at vide at de dækker ifm sygdom indtil katten er 14 år, og ulykker bliver dækket i hele kattens levetid.

Jeg har Dyrekassen og har aldrig haft problemer med at få penge fra dem, måske har de haft lidt ventetid, men pengene er altid kommet.

Jeg får mængderabat og rabat som medlem af KV.

Jeg har aldrig oplevet at “de” har ringet til hverken mig eller den dyrlæge som har behandlet kattene.

Jeg vaccinere efter dyrlægens anbefalinger, og det har “de” aldrig stillet spørgsmål ved.

Selvom forløbet har involveret flere forskellige dyrlæger, har der ingen problemer været.

Har lige tjekket deres betingleser og de dækker aflivning og kremering på dyrlægens anbefaling.

Jeg er super tilfreds med Dyrekassen og har ikke lyst til at skifte.

Godt emne Hanne, jeg har nemlig selv ofte tænkt om jeg evt. skulle tegne forsikring på mine kræ, jeg har dog afholdt mig fra det, da jeg heller ikke vil ha’ en forsikring til at beslutte hvornår jeg skal vaccinere. Mine gamle kastrater bliver kun vaccineret hver 3. år. Jeg har oprettet en katte konto i min bank, hvor jeg hver måned overfører 500,- …Jeg kan vist godt efterhånden springe nogle måneder over, da der står pænt mange penge på den konto, jeg er jo så heldig at mine katte ALDRIG fejler noget ( 7-9-13 ) I de snart 7 år jeg har haft briter, har jeg kun haft udgifter til dyrlæge ved en gang tarmbetændelse ( 2 katte blev behandlet ), undersøgelse af Prettys øjne hos en øjenspecialist og så da Pretty fik kejsersnit med efterfølgende yverbetændelse. Alt i alt tror jeg ikke jeg har lagt mere end 12 - 14000,- hos dyrlægen fordelt på 5 katte igennem snart 7 år …Så det er ikke mig der betaler dyrlægens mercedes :slight_smile:

Jeg har fået dækket udvidet konsultation, røntgen, kateterlægning, blodprøve, tests (og sikkert lidt mere i den forbindelse) på Galliano, da hans urinvejsproblemer toppede og for Fannys vedkommende weekendkonsultation, røntgen m.v. i forbindelse med hendes brækkede pote.

På 3 år løber det lige netop rundt nu, fordi mine katte simpelthen er for raske, men jeg vil nu alligevel ikke afmelde dem :slight_smile: Hvis der nu er én, der laver et eller andet som koster indlæggelse i måske flere dage, er det rart at få en stor del af regningen dækket.

Jeg har for øvrigt ikke været ude for, at selskaberne (det er to forskellige) har spurgt ind til vaccinationstidspunkt. Det er nok først relevant, hvis man vil have dækning for en omgang øvre luftvejsproblemer, hvor de kan påstå, at sygdommen er kommet, fordi katten ikke er vaccineret efter forskrifterne.

Jeg har alle tre katte forsikret hos dyrekassen og fik dækket alle udgifter i forbindelse med Valentins PL, som han blev opereret for. Så vidt jeg husker løb det op i omkring 6000 hvor jeg så fik dækket for de 80% (minus selvrisiko som er ca. 500 kr). Heldigvis har “vi” ikke fejlet andet end det :slight_smile:

Vedr vaccinationer, Dyrekassen skriver om vaccinationer 2 steder:

Det er forsikringstagers pligt, for egen regning,
løbende at sørge for vaccination og øvrig smitteforebyggelse
af katten, hvis en smitsom sygdom truer
ifølge veterinærmedicinske og/eller Den Danske
Dyrlægeforenings anbefalinger. Dette gælder også,
såfremt nye sygdomme måtte opstå.

Katten skal være vaccineret mod kattesyge og
influenza samt revaccineres jf. anvisninger fra
Lægemiddelstyrelsen.
Det hele står her.

Jeg har selv lige tegnet for mine 2 katte-dyr hos Dyrekassen, pris 1825,- når KV rabat er trukket.
:slight_smile: