Jeg er blevet forelsket!

JA sådan er det - jeg troede ikke det var en race for mig, men så var jeg ude og træne to Briter ved en ejer.

(De fejlede intet, hun ville bare gerne træne dem så det var en enetime - ikke en behandling, skal lige understreges:-))

Den ene var sort og hvid og den anden var masket med blå øjne - og de charmerede mig TOTALT. Bagefter lå de og snorkede og fedede den - og hvis de fik øjenkontakt med mig, så sendte de mig lige sådan nogle “heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!” øjne.
Og når de gik forbi mig, så krummede de ryg og løftede halen, som var en lille tyk stang:-) - og kiggede op og sagde iiihhhh med en lille stemme.

Og ja de var “dovne” og svære at få til at arbejde - de lå ned og lavede klikkertræning:-) Men de SPANDT og syntes, at jeg var alletiders skøre skid.

Det var simpelthen fantastisk!
Magen til lækker race!

Siden jeg kørte fra det hjem, har jeg ville ha en brite:hjerte:

Men jeg må ikke for kattene derhjemme lige nu - de er mange nok, sir de.

Men en dag…

En med maske helst. Ih! jeg dør

Jeg er hårdt ramt kan I se:-)

Briter er også svært vanedannende :slight_smile: og jeg mit hjerte ligger også helt sikkert hos de maskede

Jeg kan godt forstå du er blevet forelsket, de kære briter går lige ind i hjertet på enhver - Bare ærgeligt at de er stærkt vanedannende :slight_smile:

sig hellere nej til at træne persere, de er endnu skønnere…griner

tango har lige slået koldbøtter i buret hos dyrlægen da han hørte min stemme…klinik assistenten var fuldkommen solgt

Årh… Du lyder til at ha haft en fantastisk dag sammen med de 2 briter…:wehuu:

Jeg håber, at jeg en dag kommer til at møde racen og ser om jeg bliver lige så hårdt ramt som dig…:tihi:

[QUOTE=Maria-Amalie;557099]Årh… Du lyder til at ha haft en fantastisk dag sammen med de 2 briter…:wehuu:

Jeg håber, at jeg en dag kommer til at møde racen og ser om jeg bliver lige så hårdt ramt som dig…:tihi:[/QUOTE]

Hvis du har lyst, så kan vi da sagtens finde en dag, hvor du kan møde mine sølvkræ :slight_smile:

Tør jeg mon det? :tihi:
Må ihvertfald nok hellere lade den store taske blive hjemme:p

Jeg vil rigtig gerne møde dine søvlkræ en dag :wehuu: Jeg har helt vildt mange ting om ørene lige nu, men jeg kan sende dig en PB når der er kommet mere ro over sagerne?

Helle, du er gennemskuet. Det er bare fordi der et et ubegrænset antal timer i at træne sådan nogle dovne katte, der bare vil snorke og fede den… :høhø:

Nej, jeg kan sagtens forstå din fascination. De er bare flotte - og så det dér skønne rolige temperament. :slight_smile:

[QUOTE=Maria-Amalie;557113]Tør jeg mon det? :tihi:
Må ihvertfald nok hellere lade den store taske blive hjemme:p

Jeg vil rigtig gerne møde dine søvlkræ en dag :wehuu: Jeg har helt vildt mange ting om ørene lige nu, men jeg kan sende dig en PB når der er kommet mere ro over sagerne?[/QUOTE]

Det er bare en aftale, og ja lad lige tasken blive hjemme, mine tøzer vilde med gæsters tasker, så det er et under at ingen af dem er kommet med ud af døren .-)

ALTSÅ min brite må være udenfor normalen.
Hun har FULD krudt i måsen og spiller altid op til leg.
Dog HADER hun man rør hende, med mindre at det er kl 3 om natten hvor hun kommer og spinder mega højt, og napper rigtigt hårdt…
Hun er ikke en brite som ligger på den lade side !!!

Jeg har også en livs lang forelskelse i Briter og sidder næsten med kæben på tastaturet når jeg ser billeder af dem!!!:hjerte::inlove:

Min drøm går så på en blå eller en lilla.:slight_smile:

[QUOTE=Quanti´s;557176]ALTSÅ min brite må være udenfor normalen.
Hun har FULD krudt i måsen og spiller altid op til leg.
Dog HADER hun man rør hende, med mindre at det er kl 3 om natten hvor hun kommer og spinder mega højt, og napper rigtigt hårdt…
Hun er ikke en brite som ligger på den lade side !!![/QUOTE]

Sådan har mine briter det altså osse, de er hverken dovne eller dvaske :-). Men de er til gengæld så kloge, at de SAGTENS kan spille dovne og uoplagte hvis vi skal træne …Mine katte gider nemlig ikke lege ‘hund’ :-). Dog vil mine tøzer meget gerne røres og kæles med, de kender faktisk ingen begrænsninger på dette område, de bestemmer bare selv, hvem og hvornår de skal røres :-).

Lige ræser Birdie med 60 km i timen igennem stuen, med rejste børster og stor hale …Hun har nemlig lige nedlagt en påfuglefjer :slight_smile:

[QUOTE=Alice;557186]Sådan har mine briter det altså osse, de er hverken dovne eller dvaske :-). Men de er til gengæld så kloge, at de SAGTENS kan spille dovne og uoplagte hvis vi skal træne …Mine katte gider nemlig ikke lege ‘hund’ :-). Dog vil mine tøzer meget gerne røres og kæles med, de kender faktisk ingen begrænsninger på dette område, de bestemmer bare selv, hvem og hvornår de skal røres :-).

Lige ræser Birdie med 60 km i timen igennem stuen, med rejste børster og stor hale …Hun har nemlig lige nedlagt en påfuglefjer :-)[/QUOTE]

Men Alice, det er da underligt at hun IKKE vil røres…det syntes jeg, hvis man gør, grynter hun højt og bakker væk, hun skal nok fortælle hvornår hun vil og det er KUN kl 3 om natten i sengen !!
Men sjov er hun, men for sat… hvor bider hun hårdt når hun vil kæle om natten !

[QUOTE=Quanti´s;557190]Men Alice, det er da underligt at hun IKKE vil røres…det syntes jeg, hvis man gør, grynter hun højt og bakker væk, hun skal nok fortælle hvornår hun vil og det er KUN kl 3 om natten i sengen !!
Men sjov er hun, men for sat… hvor bider hun hårdt når hun vil kæle om natten ![/QUOTE]

Det er underligt Lene, og helt atypisk de briter jeg har mødt og ejet …Nu kender jeg ikke din opdrætter, og kan derfor ikke skønne i, hvordan din pige er socialiseret, det er super vigtig at have dem MEGET i hænderne lige fra få dage gammel, og igennem hele deres opvækst hos opdrætteren. I mit sidste kuld havde jeg en dreng, som ganske enkelt ikke havde tid til det ‘pjat’. Det var meget sjovere at slås med hans søskende. Ham fjernede jeg ganske enkelt fra flokken to - tre gange om dagen, tog ham med ind i soveværelset, hvor jeg ‘lærte’ ham, hvor dejligt det var at blive nusset og kælet for. Der gik ikke længe før han selv var opsøgende som de andre. …Er der ingen i din husstand hun vil kæles af ?? ( nogle briter er kun til ‘mænd’ :slight_smile: ). Desuden synes jeg nu ikke hun skal ha’ lov til at bide sådan ! Hun er ingen baby mere, så hvis jeg var dig ville jeg hurtigst muligt vænne hende af med det …Skub hende væk hver gang hun bider. Lær hende, at denne adfærd ikke tolereres.

Det skal lige siges, at det er blevet MEGET bedre…i starten ville hun slet ikke have med os at gøre.
Men hun er nu med i alting, og kigger gerne på, men hun blir aldrig en skødekat, det tror jeg ikke.
Opdrætteren havde mange katte og mange børn, jeg ved ikke hvor meget de har nået at gøre noget med de killinger, men nu var hun jo osse 6 ½ mdr inden hun flyttede ind til os.
Hun er meget glad for vores børn, men har ikke specielt knyttet sig til nogen mennesker.
Hun er meget glad for de andre katte.
Jeg holder osse op med at kæle hende hvis hun blir ved med at bide, eller skubber hende blidt væk.

[QUOTE=Quanti´s;557228]Det skal lige siges, at det er blevet MEGET bedre…i starten ville hun slet ikke have med os at gøre.
Men hun er nu med i alting, og kigger gerne på, men hun blir aldrig en skødekat, det tror jeg ikke.
Opdrætteren havde mange katte og mange børn, jeg ved ikke hvor meget de har nået at gøre noget med de killinger, men nu var hun jo osse 6 ½ mdr inden hun flyttede ind til os.
Hun er meget glad for vores børn, men har ikke specielt knyttet sig til nogen mennesker.
Hun er meget glad for de andre katte.
Jeg holder osse op med at kæle hende hvis hun blir ved med at bide, eller skubber hende blidt væk.[/QUOTE]

Det kan være svært at gætte årsagen til at hun ikke vil kæle. Hvor gammel er hun nu Lene ?. Briter kan godt være lidt ‘mærkelige’ når de er ungkatte, og er ifærd med at bygge deres ego op. Alle mine har haft korte perioder hvor alting er farlige, og hvor de lidt trækker sig ind i deres verden uden den store ønske om kontakt. Hvis jeg husker tilbage, så mener jeg at vi har haft de korte perioder når de er omkring de 10 - 12 måneder. Her har denne fase gerne været overstået på en måneds tid.

Hun blir 10 mdr her d. 10.3
Hun er ABSOLUT ikke bange for noget som helst !
Jagter støvsugeren og er bare rigtig fræk og spurter rundt og siger lyde, enten kalde/lege lyde eller grynte lyde hvis hun ikke syntes om hihi

:slight_smile: Ja briter er skønne og vi elsker ham den blågrå nullermand vi har over alt i verden:hjerte: Han er brite-lad. men et par gange om dagen er han turbo-mis. Jo de er vist nok vanedannende de briter

Jeg vil også have en brite på et tidspunkt,men det skal være en Tabby:love2:

Jeg er helt vild med Alice´s katte,synes simpelthen det er en skøn farve og de mønstre,er bare for lækre,så kan man blive skrevet på venteliste:høhø:

Min datter synes nu at det skal være en Garfield-rød,er han egentlig Brite:?

Tine