Klap en kat 2019

#1

Sidste sommer havde vi travlt med at flytte og makke med hus :scream: Så vi opgav årets “Klap-en-kat-dag”. Men iår er vi på igen! Åbent hus, klap-en-killing, gratis cirkus forestilling eller hvad man nu foretrækker at kalde det. I hvert fald er alle venner og bekendte igen velkomne til at svinge forbi på adressen - den nye - søndag den 21. juli ml. 13-17 på Skolevænget 9, 8723 Løsning. Tilmelding ikke nødvendigt, men hvis du liker med et thumbsup så tæller vi dig med - bare så vi kan gennemskue om der skal laves en seriøs kage eller vi kan nøjes med at dele en rulle mariekiks ! :birthday::cookie::cake::cupcake::pie::coffee::tropical_drink:
Sommervejr er bestilt :parasol_on_ground: Vi glæder os til at se jer (igen).
VH
Susanne og Zoo :slem:

4 Likes
#2

Bare for en orden skyld er vores reaktionsknapper jo en anelse upålidelige. Jeg er tit ude for, at de ikke vil “hænge fast”, når jeg trykker på dem.

Hvis det kun er mig, der har problemet, er det lige meget, for jeg er vist desværre optaget den søndag :slight_smile: Men ellers vil jeg nok anbefale et almindeligt like :heart: eller i hvert fald at man svarer i et indlæg med :ok:, hvis det skal bruges til noget seriøst.

#3

Jeg har også store problemer med at få dem til at hænge fast, troede faktisk det var mig eller mit udstyr det var galt med

#4

Jeg er klar :ok:

Venligst
Dorthe

1 Like
#5

Jeg er også klar :smiley:

1 Like
#6

Jeg kommer også :slight_smile:

1 Like
#7

Jeg vil også gerne, håber der er en fra Holstebro området, der kan give kørelejlighed

1 Like
#8

Når det er thumbs up, så kan man også kun se hvem de to første er :slight_smile: Hvis det bare er antal @Susanne_W vil have er det jo selvfølgelig lige meget, bare lige en oplysning :slight_smile:

Og endnu en oplysning - Er man medlem af Européklubben er man også velkommen til at deltage i vores sommerfest, som afholdes efter “Klap en kat” fra 17-22 :slight_smile:

4 Likes
#9

Kan man køre med?

1 Like
#10

Ja det kan vi sagtens finde ud af :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

2 Likes
#11

Det lyder godt :slight_smile:

@Susanne_W Så vil jeg også gerne komme :wink:

1 Like
#12

Jeg tror det er fordi Susannes opslag egentligt var skrevet til FB :slight_smile:

1 Like
#13

Bare jeg har en nogenlunde fornemmelse af om der overhovedet kommer nogen, men jeg synes jeg kan se at vi (heldigvis!) allerede er forbi punktet “en rulle mariekiks” :wink: Fedt :slight_smile:
VH
Susanne

7 Likes
#14

Nåh, sådan. Ja, det giver jo mening :slight_smile:

#15

@Susanne_W

Ser frem til at klappe katte på søndag.
Jeg medbringer ingefær-småkager :wink:

1 Like
#16

@Susanne_W
Kan man forresten friste med en Skyrkage på søndag?

1 Like
#17

Ja, det vil jeg bestemt tro :slight_smile:
VH
Susanne

1 Like
#18

Det er godt at der er god plads i bilen :yum:

2 Likes
#19

Reminder om imorgen :slight_smile: Vi er SÅ klar - snart :slight_smile: Der er trillet romkugler til den store guldmedalje, og om lidt vasker vorherre lige alle havestolene en ekstra gang, så de er rene til imorgen :slight_smile:
VH
Susanne

5 Likes
#20

Lidt OT, men er der et godt sted at spise frokost i Horsens på en søndag?