Lidt om Maestro og hans katte

Imens jeg venter på mine 4 killinger (engang sidst i september) så har jeg tid til at lige nedfælde lidt om mig selv og min(e) kat(te).

‘Maestro’ er mit alias, spiller online et 6 DOF spil kaldet ‘Overload’, det er et high paced “first person” action spil á la Doom/Quake/Unreal - men man flyver i små rumskibe, med fuld bevægelsesfrihed i alle 6 akser. Blodigt er det ikke, men det er superfedt (og meget flot).

Foruden gaming går jeg voldsomt op i foto. Det er min dyreste hobby efter katte og det får jeg noget tid til at gå med (fotograferer alt, prøver alle genre). Og de smukkeste motiver har jeg hele tiden lige foran mig :slight_smile:

Filmnørd er jeg også, sidder 2m foran et 77" OLED og ser næsten film hver aften. Til gengæld går jeg aldrig i biffen (for dårlig billed og lydkvalitet - og for mange mennesker).

Elsker musik (spiller guitar, piano mv.), er kræsen (!) men smagen spænder vidt fra The Beatles, Genesis, Daft Punkt, Bach og til Chopin, Grieg, rap, blues og jazz.

Til daglig arbejder jeg med IT, jeg er udvikler og roder med Dynamics D365FO, C# .NET - specialist i EDI integration. Har bygget PC lige så længe jeg kan huske til mig selv og venner.

13 Synes om

Så får du lige et :velkommentilkg: selv om du ikke er heeelt ny længere. :grin:

Størstedelen af det du skriver her, fatter jeg ikke en pind af men det skal ikke skille os ad … glæder mig til killingespam

1 Synes om

Gamingen må jeg også melde absolut blank på - de andre rammer i højere eller mindre grad indenfor skiven… :sunglasses:

Men så får du, Andrea og de nye (er de nu blevet til 4…? :astonished: :grin:) da også lige et officielt welcome on board herfra! :+1:

PS. Kan det virkelig stadig svare sig at bygge selv - eller er der tale om rene interessetimer…? :thinking: :wink:

1 Synes om

Og SÅ kommer jeg til den vigtige del - nemlig kattene :slight_smile:

Indtil lige efter tusindårsskiftet har jeg haft 2-3 almindelige huskatte og kun 1 af gangen. Min hustru og jeg blev dog enige om at vi gerne selv ville have 2 katte, både fordi een ikke er nok (de var så heller ikke ret store jo) og så fordi vi synes det er synd hvis katte (eller hunde) skal bo alene (dvs enten med anden kat og/eller hund). Vi blev også enige om at vi ville have racekatte så vi fik en vis sikkerhed for temperament, udseende m.v. Og efter grundig gennemgang af alle racer hvor udseende tiltalte os valgte vi Maine Coon.

Vi fik et tilbud på 2 fra samme opdræt (nu ikke længere eksisterende) - Chili og Fellini var ½ søskende og de blev den største omvæltning i mit liv (næste efter at jeg fik kæreste, kørekort og job).

Der skete så det at Chili ikke neutraliseret pga (temporært) nedsat leverfunktion - de turde ikke lægge hende i narkose. Vi fik hende neutraliseret senere, men ikke før en vis anden person i husstanden (efter gentagne henstillinger) valgte at lukke Chili ud trods det at hun var MEGET hørtbart tydelig i løbetid…

Så vi fik uønskede killinger :frowning: - uden at dvæle mere ved /denne/ lidt mindre flatterende del af mit katteliv (jeg var uskyldig G) så resulterede det i 1 dødfødt killing, 3 blev afsat og vi beholdt selv 2. - efter 2 månedfer fik vi en af de 3 afsatte tilbage da min kollega fortrød.

Summa summarum:

Vi havde de 2 coons (Chili og Fellini) + de 3 halve coons sammen i fulde 15 år, vi var alle 7 (dem + min hustru og jeg) een stor familie. Nu har jeg så kun Andrea tilbage og det forslår jo slet ikke. Så jeg glæder mig vildt til at 4 nye coons skal sætte liv i kluddene igen.

Med det sagt så får I her nogle fotos af mine skønne misser igennem de 15 år de forskønnede vores tilværelse!

6 Synes om

Først fik vi Chili og Fellini (hans oprindelige navn var Dallas da han var fra et ‘D’ kuld):

10 Synes om

Fellini var meget glad for at få Chili med, en slags erstatningsmor :slight_smile:

image

14 Synes om

Men så kom der jo killinger i huset !!!

13 Synes om

16 Synes om

Velkommen på Kattegale, Maestro. :thumbup:

2 Synes om

Er lidt vild med Fellini - han tog da sin rolle som surrogat-far alvorligt… :sunglasses: :heart_eyes:
PS. Hvem af killingerne er Andrea?

@Maestro Fedt med billederne af kattene, jo flere jo bedre. Jeg venter spændt på voksne-billeder af de tre halve coons. Håber :kryds: den røde er en af dem. Jeg ææælsker røde katte. :grin:

2 Synes om

Og til sidst lige et par “voksen”-portrætter af dem alle 5:

Det sidste foto er fra en mindre samling fotos jeg har på 500px - 500px

18 Synes om

Hold da op nogle øjne! :heart_eyes:

Åhhh et skønt billede, af den lækre røde. :smelter:

3 Synes om

Jeg sparer vel ca 30% ved at bygge selv - desuden ved jeg så at:

  • Strømforsyningen er kvalitet og forberedt på opgraderinger.
  • Bundkortet kan det jeg skal bruge, også om 2 år.
  • Har nok porte (især USB porte da jeg kører med VR briller G).
  • Kan vælge præcis det kabinet jeg vil have + styre støj etc 100%.

Endvidere er det bare sjovt :slight_smile: - det tager ca ½ dag hvis det skal gøres pænt. Men selve samlingen kan gøre på ca 2t hvis det alt går glat.

Sidste år byggede jeg denne her lille sorte sag - se kuglepennen for at få en ide om størrelsen. Den indeholder 32 GB RAM, en nyere 6 kerne processor og et godt grafikkort og kan spille alle nyeste spil uden problemer. Processoren er vandkølet, grafikkortet er luftkølet - og den er trimmet så den næsten er lydløs selvom jeg spiller (den står lige ved siden af skærmen på bordet fordi den er så stille!).

For de tekniske:

  • SSUPD Meshilicious m-ITX kabinet.
  • MSI X570-I mainbord.
  • Ryzen 5600X + Be-Quiet 240mm AIO kit.
  • G. Skill 2x16 GB DDR4 (3600 Mhz, CL16).
  • Pallit Geforce RTX 3060 TI 6 GB.
  • 1 TB M.2 SSD

10 Synes om

Jeg gad så godt have en specielt bygget computer, så den passede lige præcis til mig og mine behov nu, og fremover. Men helt billigt at det ikke, hvis man skal betale sig fra det, er i hvert fald det indtryk jeg har fået når jeg kikker rundt. Havde en kæreste på et tidspunkt der ville kunne havde bygget en for mig, men tja, det blev aldrig til noget. Og det er så længe siden nu, at jeg nok alligevel skulle ud og have købt ny. Ikke at mine krav/ønsker er så vilde igen, men der skal ikke meget særligt til, synes jeg, før en standart købt computer, ikke passer helt optimalt til en.

Mangler der evt. et billede…? :thinking: :wink:

1 Synes om

Fikset!

Det er den skønne brune tortie :slight_smile:

Velkommen her til @Maestro til dig og din kat og kommende kat :smil:

Sikke flotte biller af din katte :blush: