Novembers mad


#1

I går koteletter, i dag den sidste + en grillet pølse


#2

Var ude at fejre en venindes fødselsdag i går, med sushi ad libitum.
Tror jeg må aflyse operationen i morgen, da jeg ikke kan møde fastende.
Spiste simpelthen så meget, at der stadig må være mad i mavesækken i morgen.

Det var virkelig lækkert, og vi betalte kun 188 pr person. :ok:

I aften? Bumbum … et eller andet nemt. Skyder på rugbrød med (ristet?) torskerogn.


#3

I går karbonader med kartofler og sovs :slight_smile:
I dag rodfrugter i stegeso med kyllingebryst = snit snit, pas sig selv i ovn… LET! og godt :slight_smile:


#4

Igår rester af Mørbradgryde, idag ved jeg ikke lige hvad dagen bringer…


#5

en ny variant af tarteletter nu med kylling i champignon


#6

Vi fik pasta med champignons-ostesovs. Og en kotelet til :slight_smile:


#7

var begyndt at lave mega kedelig mad nærmest uden grøntsager og med et stort indhold af knækbrød.

Tog konsekvensen og bestilte Årstidernes vegetariske måltidskasse. Er ikke vegetar som sådan men deres kød er meget dyrt og ofte udskæringer jeg ikke er så vild med.

Mad leveret til døren med alt jeg skal bruge inkl. nye spændende opskrifter. Uhm.


#8

Frokost i kantinen står på “byg-selv-burger” inkl deres helt fantastiske aioli :savle:

Så til aften tænker jeg, at det bliver et stykke knækbrød med ost :ups:


#9

Knækbrød med ost vil nu altid være et hit i mit hjem :slight_smile:
De der runde nogen med havsalt - jamen jamen de smager da bare for godt :slight_smile:


#10

fattigmands stjerneskud…længere rakte inspirationen ikke


#11

Stegt laks på rugbrød, og hjemmelavede madpandekager med fyld af spidskål, rød peber, løg, champignon og lidt fint sojakød.


#12

Har taget en onglet op, så onglet med skalotter og…noget …


#13

Hvad er onglet? :huh:


#14

det er en “gammel” udskæring der heldigvis er ved at komme på mode igen
på dansk hedder den nyretap, den er knaldhamrene mør…et sted mellem en go’ engelsk bøg og mørbrad


#15

Tror det bliver: Hjemmelavet forårsrulle (fyldt madpandekage, til overs fra i går), og ris med karrysovs.


#16

Mætmætmæt. Aftensmaden blev et “byg selv-kit” fra Føtex. Mørbradbøffer med baconsvøb, flødekartofler og noget broccolihalløjsa. Lige klar til ovnen. Uha det smagte godt. Og nu kan jeg dårligt nok rokke med ørerne :roll_eyes::laughing:


#17

jeg er så mæt at min tunge stritter …


#18

Jeg håber sandelig, at engelsk bøg i så fald er mere mør end en fynsk en af slagsen :joy:


#19

Rugbrød med bønnepostej og rødbede, og med ost.


#20

Var ude og spise i dag, så dette…

  1. Pekingand-suppe

  2. Salat Á la Mandarinen

  3. Andeskind m/chips og speciel madpandekage

  4. Andesteg m/kinasvampe og bambusskud

  5. Pandekage m/is

Det var goooooodt :savle: