Ny Aftensmadstråd.....den gamle er slidt op :-)

Vi har fået rester fra frokost idag…bolognaise og brasede kartofler -tihi

Varme frikadeller på rugbrød.

koteletter i fad med ris :slight_smile:

Biksemad med spejlæg:)

Biksemad med bearnaise sauce :slight_smile:

Er på vej ud i køkkenet for at frembringe en omgang bolognese med frisk fettucini - og så laver jeg nok til to dage - så står den på købe-mad fredag til søndag -høhø

En omgang lidt af hvert stod den på for mig. En hakkebøf med fennikel og så resterne af noget roastbeef med rodfrugter i fad. Men det smagte godt :slight_smile:

Vi fik ris med en gang karry snisk snask :smiley:

Det smagte såååååå godt -thumbs

vi fik risret med kebabkød i, det smagte namme namme

til forret fik vi roffrugt chips - hjemmelavede
til hovedret fik vi kylling i fad med champignon og peberfrugter med hvidløgs kartofler og bagte rodfrugter
og til dessert - frugtsalat i hyldeblomst saft med choko-orange creme og ristede mandler

det var guuuuuuuuuuuuuuuf :slight_smile:

Vi fik pizza igår, ikke lige mig at spise mad udefra… Kun hvis det er fra McD LOL

Idag skal vi enten have spaghetti med kødsauce eller også kofta, noget oksekød blandet med hakket persille og finthakket løg. Med ris til - tror det bliver det sidste :slight_smile:

[QUOTE=Elisabeth;67099]Vi fik pizza igår, ikke lige mig at spise mad udefra… Kun hvis det er fra McD LOL

Idag skal vi enten have spaghetti med kødsauce eller også kofta, noget oksekød blandet med hakket persille og finthakket løg. Med ris til - tror det bliver det sidste :)[/QUOTE]

opskrift på den kød-ret E :slight_smile: den må smages - det lyder vildt lækkert…

Jamen du tager dit hakkede oksekød, hakker løget meget fint - næsten usynligt. Bland det i kødet med grofthakket persille og tilsæt salt og peber. Steges enten på pande eller i ovnen. Foretrækker at tilberede dem i ovnen. Tidssparende og så røger olien heller ikke rundt -thumbs
Det smager helt vildt godt… Man kan også lave en yoghurt sauce til, man hælder den naturalle yoghurt i gryden, måske en halv liter efter ønske selvføglgelig. Starter den og hælder ca en tsk. mynte i (har kun brugt tørret mynte so far) og man skal blive ved med at røre under hele tilberedning indtil det koger, ellers skiller den. Når den koger skruer man ned og tilsætter en lille smule maizena så det ikke er så tyndt. Og tilsæt salt også. Så er den klar til at spises med kofta´en… Og det smager godt med ris til :smiley:

Det skal prøves… for pokker det lyder godt…

[quote=Elisabeth;67118]Jamen du tager dit hakkede oksekød, hakker løget meget fint - næsten usynligt. Bland det i kødet med grofthakket persille og tilsæt salt og peber. Steges enten på pande eller i ovnen. Foretrækker at tilberede dem i ovnen. Tidssparende og så røger olien heller ikke rundt -thumbs
Det smager helt vildt godt… Man kan også lave en yoghurt sauce til, man hælder den naturalle yoghurt i gryden, måske en halv liter efter ønske selvføglgelig. Starter den og hælder ca en tsk. mynte i (har kun brugt tørret mynte so far) og man skal blive ved med at røre under hele tilberedning indtil det koger, ellers skiller den. Når den koger skruer man ned og tilsætter en lille smule maizena så det ikke er så tyndt. Og tilsæt salt også. Så er den klar til at spises med kofta´en… Og det smager godt med ris til :D[/quote]

Jeg plejer så at hakke lidt frisk ingefær og hvidløg samt lidt chilli i også, det smager lækkert -thumbs

Vi har fået rugbrød, med forskælligt pålæg, en ost og rå løg er jeg vild med.

lasagne med hvidløgsbrød til :slight_smile:

Boller med ost

Fakta havde ingen persille, what a surprise :rolleyes: Så det blev til chilibøffer bagt i ovnen med ovnstegte karrykartofler og blomkål og da også brune ris :slight_smile:

I aften bliver det grovboller med pålæg