Tirsdag
Meget sent hjemme
Det blev toast og en rugbrøds mad til mig
Onsdag
Lamme koteletter i @Skattekat s marinade opskrift
Brasede kartofler
Gulrødder og selleri
I dag sent igen
Medister i svøb til en stykke rugbrød
Tirsdag
Meget sent hjemme
Det blev toast og en rugbrøds mad til mig
Onsdag
Lamme koteletter i @Skattekat s marinade opskrift
Brasede kartofler
Gulrødder og selleri
I dag sent igen
Medister i svøb til en stykke rugbrød
Jeg har lavet en stor portion gullasch i dag, som faktisk blev rigtig god og der er masser til fryseren. Det er altid rart med nem mad i fryseren
Æble flæsk for første gang i 30 år. Og mandens første overhovedet
Mums! Vi er ret mætte
Jeg lavede fuldkornslasagnette i onsdags, til min kæreste og mig selv. Vi fik agurk, tomat, creme fraiche, groft brød og hjemmelavet hvidløgssmør til. OG der var rester til mig, til i går og i dag, mmm!
Det er bare så godt, men noget man sjældent får
Jeg er ikke kræsen. Der er ikke mange retter, jeg decideret ikke kan lide. Æbleflæsk er en af dem.
Kl. er 5 om morgenen, så hvorfor ikke gå i gang med at bage valnøddeboller? Så det gør jeg da selvfølgelig - fordi jeg kan
Tex mix pandekager nogle med kød og grøntsager i ander kun kød. Bare for at sammenligne
Og masser af salat til
Model æblegrød med bacon tern tror jeg også jeg ville stå over på.
Her var stadig struktur, 2 sorter æbler og ordentlig røget flæsk.
Men som med sylte og flere andre ting kan jeg godt forstå at nogle ikke bryder sig om det
Idag, græskar suppe
Det blev sent så pind svin til rugbrøds mad og med rødbeder til
Jeg mindes jeg har fået det som lille, men om jeg kunne lide det kan jeg ikke huske
Har fået det en gang for 15 år siden
Noget købt. Det var ikke lige mig
Syndes virkelig vi altid laver mange “gamle” retter
Men æble flæsk har vist ikke være fast tradition mindes det ikke
Grillen tændt
Røget ben og Frankfurter
Pomfritter og rodfrugter fritter
Vasketøj husk resten ind
Vil du ringe řgfððdðødoeg2lgeheheheveppvpeheh Ærøs dé4ďžglgæeæhfæv
9
9
9
9
9
9
9
9
Ffdhhhgehpfvprjpfpbpfbbgppgbpbgpgbpgbpgbpgbpgbpgbpbgpgbpgbågbpbgpbgpngpngpngpgbpgbngpgbpbgppgb
Pgbpngpngpgnppvdsxpafoqfofqoofqogqoqggwowgowgp2pg9wgowgpw9gwwg99gwe9hgw9wg9gw9wg9eg99egge999999
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9
9@@@№##№#№÷№%٪%‰____]]]]]]Ååååååsådåzåzåzzzcåfågåpgågågågågågåvågåvåvvåhhååhvhåhåhåhåhåhåh9j9jj9j9hh9
Andelsmejeriethttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentarhttps://www.tvmidtvest.dk/kort-nyt/viegaard-skandalen-omstridt-ejer-hovedperson-i-ny-dokumentahgrrp9w0e00e0e0e0030zźzxxxxxx̌øøææøøøøøø%%٪///٪%/________(((((((((påååfffhfxxxfdfzddfdd2ddsss
Det var da noget af en middag, skal jeg love for
@Beimis
Ja det skal jeg da lige love for
Hvis fået lagt hvor en kunne ligge på telefonen ups
Havde besøg af en veninde i går, og lavede pølselasagne. Udgangspunkt i denne opskrift fra nemlig, men i gang med at tilpasse/ændre den, så den er mere mig. I går lavede jeg den med 6 pølser, 5 store gulerødder, 1 squash, 1 stort løg, 5-6 fed hvidløg, 2 dåser tomat, 2 terninger grøntsagsbouillon, 1½ dl. vand (vil jeg undlade næste gang, da den bliver rigelig våd), 1 pakke friske lasagneplader, 0,50 l bechamelsauce, salt, oregano og lidt revet ost på toppen. Næste gang vil jeg prøve at lave den med laks i stedet for pølser.
Den lyder ikke helt tosset - ku’ være man sku’ prøve, vi har jævnligt pølser i huset, især i grillsæsonen, men også bare som en “fik ikke lige taget noget op af fryseren”-go to…
Men jeg ville også vælge at skrue op for grøntsagerne, lyder umiddelbart som lidt overvægt af pølser i den originale?
Ja jeg har nemlig med vilje valgt at beholde samme antal pølser som i opskriften, og så både skrue op for de grønsager opskriften nævnte, plus tilføje ekstra, og det synes jeg fungere rigtig godt. Som udgangspunkt tænker jeg at man kan bruge mange slags kød og fisk, og sikkert også kødfrit. Mit hoved og smagsløg er bare glad for kød, så jeg vil godt stadigvæk have kød i, bare sammen med flere grønsager. Den blanding jeg fik lavet, synes jeg er behagelig sød, og da jeg godt kan lide søde ting er det jo et hit. Tænker jeg også skal i gang med at prøve mig frem med forskellige krydderier.
Mandag
Rester fra fredag tex mex pandekager
Tirsdag
Hot wings pomfritter og rodfrugter fritter