Nogle gode retter, som vi laver der ikke koster særlig meget er:
Pirogger (Kødsovs inde i de her seje brød) → Det smarte er, at man kan lave pirogger den ene dag, og så den næste krydre det stærk evt putte cocktailpølser i og spise med pasta eller lave det til chili con carne og spise med ris. Muligheder er store.
En kylling, rodfrugter, champignonger, løg, kartofler i stegeso - og der kan man både lave sovs og suppe ud af.
Suppen kan så spises med mel og kødboller, lidt suppeurter i og voila.
Kylling/svin i cola - det lyder underligt for dem, der aldrig har prøvet det. Det smager lidt asiatisk og er faktisk enormt billigt og kan holde to dage hvis man køber en pakke svinekoteletter.
Wok m. kokosmælk
Lasagne - det betyder jo, at det er billigt hvis man er en af dem der selv kan finde ud af at lave sin bechamel og ikke behøver alt det der underlige krydderi fra knorr i sovsen.
Svinemørbradsgryde m. kartoffelmos
Græske frikadeller - indeholdende most brocolli, feta og en masse krydderier.
Landgangsbrød af hjemmebagte flutes og resterne af pålægget i køleren.
Flæskesteg den ene dag, og biksemad den anden dag af resterne fra flæskestegen og kartoflerne (laves om til braskartofler)
Brændende kærlighed - ret billigt.
4 laksefiletter i rema på frys koster 24 kr. Det kan også spises på to dage til to personer som hhv. stegt og evt indbagt m. lidt hvidvin hvis man har sådan noget i køleren 
Hotdogs er også ret billigt.
Nå det var lidt af de ideer, vi bruger.
Det betyder jo så at man ikke får så ekstremt meget kød, men må mætte mere med grøntsager.