Råd søges om dyrelægen besøg/ og opdatering om hvordan det går

Undskyld jeg igen ber om råd :cry: er så flov ved og spørge jer igen
Beimis efter dyrlæge besøg lørdag aften , kommet på ferie til søndag formiddag. Har havde det lidt bedre. Hjem han fik piller. Han gik / humpede ud og drillede fuglene efter cirka 30 min sad han ved lade døre og kalte, jeg hente ham ind, man han var klister ville jeg skulle sidde ved ham. Kl 11:30 gik han ud igemmem garage og den vej ind i stalden, kunne jeg høre på svaler, og jeg rundt om hus hjørnet, så ham ikke, så næste sikker på han gik i laden, ud og tjekke cirka halve time men kunne ikke så ham nogle steder.
Kl 18 begyndte jeg og flytte lidt hø baller cirka 40 styk, og tilbage igen.
Kl 20 gik jeg rundt på dige og tjekke steder ud. Og der var jeg ked af det
Lod døren stå åben Kl 21:45 hørte jeg katte jammer, tog mig tid til og få gode sko på, ud så var det hvor halm var, i den anden ende op mod muren, så kun en udvej. Der er nok 300 halm baller.
Jeg op og kravle i dem så godt jeg kan. Den anden kan kom hen i mod mig var ikke rigtig bange for mig, jeg gik på en spær, skulle holde fast i en lægte, havde lommelampe med og katten kom og skulle om,
men fik set der var en c i øre som det eneste, er 80 % sikker katten var en han kat der var i vedhæng,
Begynte og flytte halmballer efter 30 min gik jeg lige 2 min, da jeg kom ud sad beimis over i den ene side på nogle stakke halm og kaldte på mig, jeg fik stillet to baller oven på hinanden og op på dem, fik fat i beimis dårlige ben side, bare ærlig ned skulle han, den anden på vej over mod os.
Jeg gik ind med ham, efter jeg beimis tjekket lidt, humpede han ind til tør fodder, jeg gik hentet min dyne, ned i køkken, der har jeg så lagt på gulvet i nat,
Han fik piller og vådmad spiste noget han gik på badeværelset og lagde sig, han ømmede sig.
Han sov der indtil kl 3, der kom han og spistede lidt vådmad igen og hen og putte ved mig. Jeg små sov
Kl 4 var han I brygges, var uroligt jeg hentede ham ind i tæppe, så lagde han stille og spinde bare jeg holdt min hånd på ham. Nu er han lidt uroligt vil ud på wc.(kl7)
Min plan er nu kontakt dyrlæge kl 8 er i tvivl om jeg er pylleret, men 1 gale ben er hævet og han går slet ikke på den, vil gerne havde tjekket om han er ok med smertestillende nu han ikke går på den. Evt få noget depot medicin. Da jeg så kan få beimis på ferie.
Ringe til kommunen kl 8 der er to andre katte der har slåsset der ude I nat i laden
Have beimis på ferie imens han kommer sig, og jeg får styr på de andre katte.
Er det overreaktion at kontakte dyre lægen?
Er min plan godt nok ?
Noget jeg har glemt?
Noget jeg gør fejl

Ja beimis er bare en stald kat og det giver knubs, men jeg vil alligevel det bedste for ham, han er min dejligste beimis.

Vil også hjælpe de strøjfene katte, det jeg kan, og har mulighed for.
Og de her ikke bare nogle der er komme og kigge forbi, nu har de været her fast siden fredag, ihvertfald.
Beimis får kun mad inde, der står intet ude af katte mad, affald sække er i lukket bur, grill bliver hvert aften lukket.

Med venlig hilsen beimis ejer

1 Synes om

Det er jo ikke herinde, der er nogen, der vil skælde dig ud over at tage dig godt af din kat :slight_smile:

Ring til dyrlægen og hør, om du skal komme ind med ham igen. Og hvis du så kan sende ham på ferie, som du skriver, i nogle dage, mens de andre katte forhåbentlig kan blive fjernet, er det jo kun godt for alle parter.

Nej, og selv om det var, så behøver du jo ikke fortælle det til nogen :wink:

Det lyder sådan.

Det kan jeg ikke forestille mig!

NEJ!

1 Synes om

Nu er klokken godt nok efter otte, men jeg ville ringe til dyrlægen, for om ikke andet, så i det mindste at få lidt ro på selv. Og med det ben, ville jeg holde ham inde, ved godt fra dine tidligere tråde, at det ikke falder i god jord hos ham, men du ved bedst! Og lige nu lyder det til at det gør mere skade end gavn, at han får lov til at være udenfor. God bedring til ham. :hjerte:

2 Synes om

Tak
Har ringet til dyrlæge, han ringer tilbage så snart han har tid,
Lige nu sidder i kø ved kattens værn
Han vil ud for at gemme sig, han er ikke tilpas :frowning_face:, når han ikke bare ligger og er klister

Med venlig hilsen beimis ejer

Men tænk hvis han går ud og får gemt sig så godt at du ikke kan finde ham. Jeg har selv haft kat der hadede at blive holdt inde, men når de er syge, at det trods alt det bedste vi kan gøre.

1 Synes om

Det er nemligt det, for nu gemmer han sig også pga bange for de andre katte

Nå lige snakket med dyrlæge, han skal ikke komme, men jeg skal hente mere medicin.
Og venter på opkald fra kattens værn

Men kan ikke sende beimis på ferie, for kan ikke få medicin som flydende, det kan ikke arbejde samme, øv må I tænke boks så

Med venlig hilsen beimis ejer

Få en aftale med dyrlægen om en super-billig pris på kastration. Indfang den (de) andre hankat(te) og få dem snippet på egen regning! Regn med at så længe de ikke er i direkte nød, så er der ikke nogen andre der vil bidrage til den slags. Men det vil give en helt anden ro på meget kort tid, hvis der kun går nogle kastrater rundt. De kan meget bedre finde ud af det, og magtbalancen bliver en helt anden.
VH
Susanne (der selv har betalt for et utal af den slags, da vi boede inde i byen!)

7 Synes om

Har lige snakket med kattens værn, jeg er så heldig kommunen betaler for en årlig beløb, så de har samarbejdet.
De kommer her med to fælder
Har for år tilbage selv betalt for en 10-12 stykker i løbet af 2 år. Og en race hun kat med killinger, først da det var gjorde fandt jeg ud af det var genbo - genbo s kat :smiley med sæk over hovedet (kan ikke finde den) kunne da ikke drømme om en racekat man ikke savnede den i 3-4 måneder
Men kan blive ende på det, jeg selv ordner det,

Med venlig hilsen beimis ejer

6 Synes om

God bedring med ham, var der gået infektion i de bid han havde fået i benene, eller har I fanget det i opløbet?

1 Synes om

Tak nej mener jeg ikke men der var to bide sår oppe under pote mave mødes, samt en ved pote led , poten var meget hævet, og ben øm og varm, fik piller med hjem til langtids kur, dyrlægen ville sikker sig det blev slået helt ned, fik til 10 dage mener jeg. (Kan ikke rejse mig skal holde ved mis nu).
Men i går var ben hævet lidt, men da jeg snakkede med dyrlæge I dag, skulle jeg ringe i morgen hvis jeg mener ikke det var svundt lidt hævelsen.
Dyrlægen håber på vi tager det i opløb så der ikke bliver byld

Med venlig hilsen beimis ejer

3 Synes om

Håber på bedring for Beimis (og dig for den sags skyld)

:kryds: :kryds: :kryds: :kryds: :kryds:

1 Synes om

Så er kattens værn lige kørt her fra imens vi satte fælde nummer 2, så gik beimis lige I den første :joy: Men nu har jeg det i det mindste luret en af hans gemme steder og vi så en anden kat smutte ind under noget hø

Med venlig hilsen beimis ejer

4 Synes om

Nu opdateret jeg lige her, I går efter middag lagde beimis bare , på den varme badeværelset gulvet,da jeg havde været afsted efter medicin fik han, syndes han derefter sov dybt med drømme, hente ham og fik det andet medicin, og lidt rødspætte filet, han spise med god appetit, så fik jeg ham kørt på ferie, der var meget mere liv i øjnene, men han stadig meget skidt,
I nat har han bare lagt og sovet men kl 4 kom han snakkende om fugle var oppe, det blev nedstemt de skulle op der, så nu ligger han og sover, men havde tømt madskålen i nat.
Nu skal jeg så have fundet ud af og få ham hjem så han kan få medicin her kl 8-9, nå må løse problemet . Vi gerne selv se :blush:
Her hjemme fælden i laden står uberørt, den på loftet var smækket men uden kat, men alt maden der lagde først i fælden var væk

Med venlig hilsen beimis ejer

2 Synes om

Meget hurtigt besked
opdater bedre senere


Kl 13 50 så det sådan her ud

Med venlig hilsen beimis ejer

14 Synes om

Katten her gik i fælden I laden, er 95 procent sikker på det er ham beimis slåsset med de 4 gange jeg fik set det, kort varig. Da jeg skrev i dag 14:30 var han lige hentet af kattens værn. Han var en meget stor :besvimer:han kat, beskidt og gamle skrammer der var groet sammen igen :cry:. Men sikke lyde han kunne komme med. Og fløj rundt i bur. , personen fra kattens værn kunne ikke lige se øremærke. Men sår i den ene øre måske det jeg havde set den anden dag, for det troede person også fra kattens værn også først. Men troede ikke på de ville finde en chip. Person vurdere katte ville blive aflivet :cry: . Havde det og har det stadig dårligt med det. Føler det er min skyld katten bliver aflivet. Prøver og sige til mig selv, den liv han levede med slåskamp, kæmper for mad hele tiden, finde sove plads, det har ikke været godt, :cry: Men derfor er jeg alligevel ked af det

Med venlig hilsen beimis ejer

11 Synes om

Fordi du er et godt menneske, så bliver du ked af det.

Nogen gange er døden bedre end livet, men det er så svært at huske når man føler man fratager verden noget ved at vælge aflivning.

Så jeg forstår dig virkelig godt, men du tog det rigtige valg

9 Synes om

Fortsat rigtig god bedring med Beimis :heart: Hvornår regner du med, at han kan komme hjem til dig igen?

1 Synes om

Tak :slightly_smiling_face:
Den meget korte svar det ved jeg ikke

Den meget lange svar
Jo der er små fremskridt hvert dag. Men han halter på den højre ben/ pote og lidt tyk i pote ledet, der er så store fremskridt jeg ikke bestilte dyrelæge tid til mandag, nu bliver han trappet ud af medicin her en af dagene, så skal jeg i gang med min behandling, så ser jeg om der er tilbage skridt.
Så snakker til dyrelæge i løbet af ugen.
Næste skridt ved dyrelæge er røgen, det har vi aftalt, men han har lavet så " store" små frem skridt at jeg tager det stille og roligt, og passer på mig selv, fik jeg og vide af dyre lægen med stor løftet pegefinger.
Det er først I løbet af denne her uge han helt er kommet ovenpå. Nu er han aktiv og følger folk, hjælper med og læse avis, og alt det der er kattens arbejde. de første uger lagde han jo bare og sov, det mindste han lavde, var han træt med det samme. Og skulle sove. Men jeg kunne jo også se små små fremskridt der efter nogle dage.
Bare den dumme ben det er blevet bedre og der skal også mindre til, men det mindste han træder på noget der gør ondt, piv smidder sig og vaske poten, sætter sig op og stille prøver og gå på benet, og så skal han lige i gang med og gå
Nu skal jeg have snakket / besøge dyrlægen i næste uge tro jeg, og vil høre, de har jo uddannet en vertinær sygeplejerske til noget fysioterapi træning (ved ikke om hun først er ved og blive færdig nu her) og de er ved og indrette lokaler, tro godt nok det er til hunde, men høre om det vil være noget der kan hjælpe beimis. Nu har han haltet i 3 uger og ja det har kroppen jo ikke godt af, ellers har jeg tænkt på ved ikke hvad de hedder. Men sådan en der retter kroppen, har set det hunde og heste, det burde være nogle der også gør det til katte .
Men som den ben er nu kan han ikke komme hjem, går han på grusvejen og går i hold når der kommer bil, kommer han ikke væk fra bilen.
Så selv om jeg savner ham så meget at tåre triller flere gange om dagen. Har jeg det meget afklaret med han er på “hotel” .
den sted han har det bedste katte liv lige nu er på “hotel” og jeg vil ham det bedste, så må jeg sætte min egoistiske følser til side.
Men det trækker tåre når jeg ringer og høre til ham. Og h#n der passer beimis, sidder og får en kop kaffe, og beimis kan høre mig i telefon, humper hen til borden og snakker for at blive løftet op på spisebordet og komme til og snakke maive I telefonen og vasker telefonen. Eller når jeg er taget hjem efter beimis mening for kort tid besøg, og han sidder i vinduet og maiver efter mig. Så triller tårerne.
Eller som tirsdags , havde der været fugle slås kamp og der lagde fjer på græsplænen, dem samlet jeg op og tog med til ham, det var lykken og vi legede med dem, men han så næste dag lade og trillede på dem, og jeg havde glemt en trøje, som han havde fået hevet ned af stolen, og han trillede ind i den og snuset og snuset og små maiv snakkede imens han borede hovedet ind i trøjen. Og fortalte noget ind imellem. Da jeg blev ringet op og fik det og vide, så triller tåre og jeg bliver så meget i tvivl om jeg gør det rigtige eller det er godt nok det jeg gør.

Undskyld det blev langt :fearful:

Med venlig hilsen beimis ejer

7 Synes om

Jeg ved, der er flere herindefra, der har gode erfaringer med Magtor. Ganske vist skriver de mest om hunde, men de tager sig også af katte. Er det dig, @Katho , der lige har besøgt dem?

1 Synes om

Tak galath det må jeg høre mere om

Med venlig hilsen beimis ejer