Råd søges om dyrelægen besøg/ og opdatering om hvordan det går

Så er kattens værn lige kørt her fra imens vi satte fælde nummer 2, så gik beimis lige I den første :joy: Men nu har jeg det i det mindste luret en af hans gemme steder og vi så en anden kat smutte ind under noget hø

Med venlig hilsen beimis ejer

4 Synes om

Nu opdateret jeg lige her, I går efter middag lagde beimis bare , på den varme badeværelset gulvet,da jeg havde været afsted efter medicin fik han, syndes han derefter sov dybt med drømme, hente ham og fik det andet medicin, og lidt rødspætte filet, han spise med god appetit, så fik jeg ham kørt på ferie, der var meget mere liv i øjnene, men han stadig meget skidt,
I nat har han bare lagt og sovet men kl 4 kom han snakkende om fugle var oppe, det blev nedstemt de skulle op der, så nu ligger han og sover, men havde tømt madskålen i nat.
Nu skal jeg så have fundet ud af og få ham hjem så han kan få medicin her kl 8-9, nå må løse problemet . Vi gerne selv se :blush:
Her hjemme fælden i laden står uberørt, den på loftet var smækket men uden kat, men alt maden der lagde først i fælden var væk

Med venlig hilsen beimis ejer

2 Synes om

Meget hurtigt besked
opdater bedre senere


Kl 13 50 så det sådan her ud

Med venlig hilsen beimis ejer

14 Synes om

Katten her gik i fælden I laden, er 95 procent sikker på det er ham beimis slåsset med de 4 gange jeg fik set det, kort varig. Da jeg skrev i dag 14:30 var han lige hentet af kattens værn. Han var en meget stor :besvimer:han kat, beskidt og gamle skrammer der var groet sammen igen :cry:. Men sikke lyde han kunne komme med. Og fløj rundt i bur. , personen fra kattens værn kunne ikke lige se øremærke. Men sår i den ene øre måske det jeg havde set den anden dag, for det troede person også fra kattens værn også først. Men troede ikke på de ville finde en chip. Person vurdere katte ville blive aflivet :cry: . Havde det og har det stadig dårligt med det. Føler det er min skyld katten bliver aflivet. Prøver og sige til mig selv, den liv han levede med slåskamp, kæmper for mad hele tiden, finde sove plads, det har ikke været godt, :cry: Men derfor er jeg alligevel ked af det

Med venlig hilsen beimis ejer

11 Synes om

Fordi du er et godt menneske, så bliver du ked af det.

Nogen gange er døden bedre end livet, men det er så svært at huske når man føler man fratager verden noget ved at vælge aflivning.

Så jeg forstår dig virkelig godt, men du tog det rigtige valg

9 Synes om

Fortsat rigtig god bedring med Beimis :heart: Hvornår regner du med, at han kan komme hjem til dig igen?

1 Synes om

Tak :slightly_smiling_face:
Den meget korte svar det ved jeg ikke

Den meget lange svar
Jo der er små fremskridt hvert dag. Men han halter på den højre ben/ pote og lidt tyk i pote ledet, der er så store fremskridt jeg ikke bestilte dyrelæge tid til mandag, nu bliver han trappet ud af medicin her en af dagene, så skal jeg i gang med min behandling, så ser jeg om der er tilbage skridt.
Så snakker til dyrelæge i løbet af ugen.
Næste skridt ved dyrelæge er røgen, det har vi aftalt, men han har lavet så " store" små frem skridt at jeg tager det stille og roligt, og passer på mig selv, fik jeg og vide af dyre lægen med stor løftet pegefinger.
Det er først I løbet af denne her uge han helt er kommet ovenpå. Nu er han aktiv og følger folk, hjælper med og læse avis, og alt det der er kattens arbejde. de første uger lagde han jo bare og sov, det mindste han lavde, var han træt med det samme. Og skulle sove. Men jeg kunne jo også se små små fremskridt der efter nogle dage.
Bare den dumme ben det er blevet bedre og der skal også mindre til, men det mindste han træder på noget der gør ondt, piv smidder sig og vaske poten, sætter sig op og stille prøver og gå på benet, og så skal han lige i gang med og gå
Nu skal jeg have snakket / besøge dyrlægen i næste uge tro jeg, og vil høre, de har jo uddannet en vertinær sygeplejerske til noget fysioterapi træning (ved ikke om hun først er ved og blive færdig nu her) og de er ved og indrette lokaler, tro godt nok det er til hunde, men høre om det vil være noget der kan hjælpe beimis. Nu har han haltet i 3 uger og ja det har kroppen jo ikke godt af, ellers har jeg tænkt på ved ikke hvad de hedder. Men sådan en der retter kroppen, har set det hunde og heste, det burde være nogle der også gør det til katte .
Men som den ben er nu kan han ikke komme hjem, går han på grusvejen og går i hold når der kommer bil, kommer han ikke væk fra bilen.
Så selv om jeg savner ham så meget at tåre triller flere gange om dagen. Har jeg det meget afklaret med han er på “hotel” .
den sted han har det bedste katte liv lige nu er på “hotel” og jeg vil ham det bedste, så må jeg sætte min egoistiske følser til side.
Men det trækker tåre når jeg ringer og høre til ham. Og h#n der passer beimis, sidder og får en kop kaffe, og beimis kan høre mig i telefon, humper hen til borden og snakker for at blive løftet op på spisebordet og komme til og snakke maive I telefonen og vasker telefonen. Eller når jeg er taget hjem efter beimis mening for kort tid besøg, og han sidder i vinduet og maiver efter mig. Så triller tårerne.
Eller som tirsdags , havde der været fugle slås kamp og der lagde fjer på græsplænen, dem samlet jeg op og tog med til ham, det var lykken og vi legede med dem, men han så næste dag lade og trillede på dem, og jeg havde glemt en trøje, som han havde fået hevet ned af stolen, og han trillede ind i den og snuset og snuset og små maiv snakkede imens han borede hovedet ind i trøjen. Og fortalte noget ind imellem. Da jeg blev ringet op og fik det og vide, så triller tåre og jeg bliver så meget i tvivl om jeg gør det rigtige eller det er godt nok det jeg gør.

Undskyld det blev langt :fearful:

Med venlig hilsen beimis ejer

7 Synes om

Jeg ved, der er flere herindefra, der har gode erfaringer med Magtor. Ganske vist skriver de mest om hunde, men de tager sig også af katte. Er det dig, @Katho , der lige har besøgt dem?

1 Synes om

Tak galath det må jeg høre mere om

Med venlig hilsen beimis ejer

:troste:

1 Synes om

Rigtig god bedring til Beimis :hjerte:

Og :kram: til dig

1 Synes om

Jeg har lige haft Skofus og Silas en tur hos Magtor. De behandler både hunde og katte :+1:
Det var en rigtigt god oplevelse, hvor begge katte blev tjekket igennem og fik rettet de småskavanker de har raget til sig gennem tiden. Men hvis der er en veterinærsygeplejerske hos din faste dyrlæge, der har specialiseret sig i genoptræning, kan det også være et godt sted at starte. Lidt afhængig af hvor man bor er det jo ikke nødvendigvis helt lige til at komme til Magtor i Hinnerup.

2 Synes om

Nej, jeg har aldrig været derude. Kun da vi besøgte ham med studiekredsen :slightly_smiling_face:

Nej, det var @NinaA - som hun selv skriver ovenfor. Min hukommelse er helt upålidelig :slight_smile:

2 Synes om

@Beimis rigtig bedring til både Beimis og dig
:kram:

1 Synes om

Ja jeg vil høre af, om det er noget dyrlægen vil mene de kan hjælpe med inden jeg går videre, men er ikke afvisende for at tage til Hinnerup. Jeg skal bare have ordnet transport muligheden. Har meget lille kreds og trække på. Men vil gå langt, også længer end hvis det var noget jeg selv ville. Når det drejer sig om beimis.
Kommer jeg der til, jeg skal Hinnerup eller anden ting skal prøves, vil jeg nok trække på kattegale’s ekspert bruger/medlemmer :ups: :flushed: og ideer eller hvor hvem jeg skal til.
Skal lige nævne så ingen misforstår mig, jeg har hele tiden dyrlægen med mig, med og gør noget godt for beimis, det der skal gøres, bliver gjort så beimis har en godt katteliv og intet bliver gjort for mine egoistiske behov. Den samtale har dyrlægen og jeg haft, her inden vi gik i gang med tænder. Den var hård og melde ud til dyrlægen. Men så tog vi samtalen. Og det har jeg godt samvittighed med i dag, for så er jeg mere sikker på det er rigtig det der bliver gjort

Med venlig hilsen beimis ejer

5 Synes om

Så vidt jeg husker, så bor du i nærheden af mig? Jeg kan altså sagtens køre dig til Hinnerup, hvis du får brug for det. Jeg arbejder aften/weekend, så det vil være nemt at få det til at passe sammen med min kalender. Du siger bare til

9 Synes om

Tusind tak for tilbuddet Solveig nu tuder jeg tak :blush: tak skal nok sige til tak :tak:

Med venlig hilsen beimis ejer

2 Synes om

Fik store knuder i maven i aftes, er bange.
Beimis fik smertestillende taget fra søndag, lørdag kl 18 sidste gang smertestillende. I følge aftale med dyrlæge og så skulle jeg give det lidt tid, og se virkningen.
Ved stor tilbage skridt, komme med det samme. Ellers observation på det hele.
Søndagen-mandag - tirsdag- onsdag blev beimis passer våget kl 4 , beimis fik og vide det er for tidligt, avisen skal komme og så morgen mad ræs på tre ben, lege tid og til pas kat, og så formiddags lur , jamen en til pas kat der leger , hjælpe med og læse avisen, sider i vinduet og snakker om alt, han oplever, fanger regnen, hjælper med og skrive, undersøger kvalitet på køkkenruller hvert dag, kort sagt en total til pas kat, på nær han humper på den ene pote, men meget mindre. Jeg har været der på nær tirsdag, han har været så tilpas. Onsdag lidt træt men der havde han ligeleget fræs en halv time og lige faldt i søvn, der var han tilpas men lidt putte syg og træt
I går kl halv to blev beimis plejer hent og i byen til kl 18, da beimis plejer kom hjem kom beimis ikke, men havde være ned og rydde skålen med tør fodder. Men de skulle ikke leges i aftes. Er beimis nu fornærmet, eller er der føste nu så sent der er tilbage skridt efter 5 dage uden smertestillende.
Sikke så stor knude der kan blive i en
Undskyld

Med venlig hilsen beimis ejer

3 Synes om

Det er heller ikke nemt, når du noget af tiden er nødt til at følge med på afstand og er afhængig af at høre fra hans passer :kram:

Kan du besøge ham og selv få syn for, hvordan det går? Men ellers er det vist også snart avistid, ikke? Så du kan få fat i plejeren :wink:

2 Synes om