Så er der træ!

For dem, der ikke orker flere billeder af mine katte, kan denne tråd kun anbefales, hvis man har lyst til at se et nogenlunde habilt billede af et lækkert, lækkert Pet Fun-træ et stykke nede ad listen.

Kasserne kom i dag, og efter at jeg selv havde slæbt dem op på 1. sal, var jeg nødt til lige at hvile mig. Det er jo godt, gedigent, TUNGT kram. Det var Magic stærkt utilfreds med, så han forsøgte at gnave sig vej ind.

Så er kassen blevet åbnet så meget, at Magic lige akkurat kan klemme sig ned i den, og så skal der undersøges:

Endnu en kasse er blevet åbnet, og igen ser man kun Magics hale:

Nu var vi faktisk nået til det tidspunkt, hvor de normalt sover til middag, så efter den første nysgerrighed havde lagt sig, lod de mig samle træet i fred. Men jeg fangede på et tidspunkt hende her - dejligt billede, hun har aldrig nogensinde før gidet ligge i kattesenge eller på tæpper eller den slags. Jeg tror, det må skyldes, at det er bomuld i stedet for det sædvanlige kunstige plys.

Så var træet samlet, og sådan her ser det ud.

Magic vågnede og fandt lynhurtigt ud af, at man kan kravle på de lange stammer, og at der var masser af hylder samt en hængekøje at undersøge.

Cinnamon var lidt mere forsigtig og vovede sig kun ind i den nederste hule for en kort bemærkning. Og så mistede de pludselig interessen :S Og gav sig i stedet til at slås om den øverste hylde i det gamle træ :græde:

Det endte med, at Magic lagde sig ind under spisebordet og Cinnamon kravlede op i det gamle gulv-til-loft, som jeg ellers ville have været i gang med at pille ned.

Nå, men de skal forhåbentlig bare have lidt tid. Ellers må Asani lære dem, at det er godt i morgen :wehu: (Uha, nu fik jeg ondt i maven :))

Hihi sikke nogle dygtige hjælpere :inlove: Og et super lækkert træ :thumbup:

:hjerte::høhø::hjerte::høhø:

Aldeles vidunderlig billedserie - meeeeeen, jeg ville nu tage et par alvorsord dem dem katter.

Sådan et flot og lækkert kattemiljø - og så vælger dem det gamle ???

:cool::cool:

Tsk-tsk… sådan er katter bare - hvornår mon vi lærer det ?? :høhø:

MEN !!

I morgen, når der flytter en rigtig, livlig rødhåret klatre-abe ind og straks bestiger det - SÅ skal de nok komme på andre tanker… :rock::rock:

:wehuu::wehuu:
Ihhhh, sådan et lækker lækker træ!!!

Imorgen, imorgen imoooooorgen!! :klap::klap::klap::klap:

Der varer ikke længe før de er vilde med det.:slight_smile:

Vores eeeeelsker ihvertfald deres :slight_smile: ja her er ligefrem tit kø ved en køje :høhø:
Hilsen Lisbeth

Hvor ser det bare lækkert ud - Og mon ikke de kære små misser snart sander det også? :smiley:
Men ja, det er jo ikke typisk de heller vil have det gamle end det nye. :tihi:

Jeg tror Magic og min Bølle-Bjørn må være i familie med hinanden, man ville sikkert kunne have fået de samme slags billeder af Bøllen, havde det været her :høhø:
Hvor er det dog flot det træ, hvis jeg bliver rig en dag, skal jeg osse have sådan et … :kryds:

I kan lige få et bonusbillede af Cinnamon i det gamle træ. Jeg var bange for, at hun ville vågne, inden jeg fik knipset, men det lykkedes. Muligvis er hun ved at falde ud over kanten og derfor nødt til at holde fast i sisalstammen med det ene bagben.

:lol::lol::lol:

Super skønt træ - Det må bestemt også på ønskeseddelen herhjemme :wink:

Dejligt træ - det skal de nok få glæde af. :slight_smile:

Lækkert træ, det skal de nok blive glade for :slight_smile: Da vi fik vores stod det stort set tomt de første dage, men så indtog de det og nu står det aldrig uden kat :slight_smile:

Cinnamon er vågnet og har forladt det gamle gulv-til-loft, og hun har nu indtaget den øverste seng i Pet Fun-træet, hvor hun rigtig ligger og hygger sig. Så mon ikke det kommer lidt efter lidt :slight_smile:

Hvor er det dog en skøn billedeserie! :inlove:

Sikke en herlig billedserie :slight_smile: katten skal nok blive glade for den.

Da vi fik vores petfun, skulle katte lige se det an i 2-3 dage.

Aiii et lækkert træ, er det mon det samme Battlestar har (det ligner det i hvert fald), synes også hynderne ser super lækre ud og smart at kradsetønden er med (jeg har en seperat) men fordi han er så tung efterhånden, så vælter det når han hopper op på det…

Var det meget dyrt???

Sikke nogle søde billeder.
Det er en god hjælper du har der.
Det træ er vildt flot. - det ser meget dyrt ud! :stuck_out_tongue:
Hvad kostede det? :slight_smile:

[QUOTE=Helene;572556]Aiii et lækkert træ, er det mon det samme Battlestar har (det ligner det i hvert fald), synes også hynderne ser super lækre ud og smart at kradsetønden er med (jeg har en seperat) men fordi han er så tung efterhånden, så vælter det når han hopper op på det…

Var det meget dyrt???[/QUOTE]

Jeg mener at kunne huske, at Regitzes hed noget andet end mit. Lige nu kan jeg dog hverken huske navnet på hendes eller mit :høhø:

Jeg kunne selvfølgelig tage og tjekke mit. Det hedder Nilay - og ja, det er vel dyrt. Det kostede omkring 350 € inklusive fragt fra Tyskland. Men jeg tror, det er pengene værd efter at have slæbt rundt på det i dag. Det er virkelig kram. Og så synes jeg også, det er ret pænt at se på, samtidig med at det frottéagtige materiale, sengene er lavet af, er så lækkert i forhold til det plys, de er vant til.

Det har Magic også fundet ud af nu. Han ligger og bobler i en af dem, smukt rullet sammen, så han følger kanten næsten hele vejen rundt :slight_smile:

Lækkert træ, og rigtig herlig billedeserie - er især vild af det med Magic hvor han afprøver det nye træ! Det udtryk han har der! :smiley:

Jo men, kvalitet koster, og det er et VIRKELIG lækkert møbel der bestem ikke vil ‘ødelægge’ en stue. Ønsker næsten man selv kunne smutte ind på en af hylderne…

Jeg har lige et spørgsmål… De senge/hynder der ligger på hylderne… hvordan sidder de fast?