Simba 66 & 67...nogle værre bamdutter

Disse to bamdutter vil så gerne ud at bo sammen hvor de kan få lov at hærge løs. De er kastreret, vaccineret, testet negative for FIV (katteaids) 0g FeLV (Katteleukæmi), sundhedstjekket, øremærket og chipmærket og registreret. Registreringen laver jeg om til nye ejers navn og for alt dette plus to smukke katte skal der kun betales 1600 kr.
Bor de her stadig den 1. maj vil de koste 1000 stykket da de der bliver vaccineret 2. gang.
Simba 66 er sort med hvid og langhåret og en rigtig bullerbasse og han er lidt en Tarzan, hvis han selv kunne miave det. Brormand (Simba67) er en så sjov mis. Han ligner brormand, bo´lot er han her korthåret og han har den smukkeste skinnende sorte pels, så man næsten kan spejle sig i ham. Når man sigter på ham med pegefingeren og siger BANG …så smider han sig om på gulvet:høhø:
Jeg sender lige en flok billeder af de to bamdutter til FF som så nok lægger dem herind i tråden

[ATTACH=CONFIG]91480[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]91481[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]91482[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]91483[/ATTACH]

Hvor er de skønne :hjerte::hjerte::hjerte::hjerte:

I skal lige have deres historie…for, for èn gangs skyld kender jeg den. De blev født en kold oktober dag af en missemor der antagelig intet hjem havde. Hun var gået hen til en familie der havde et loft (eller lign.) og dèr fødte hun sine missebørn. Det brød menneskene sig ikke om og de jagede hende væk, og ville drukne killingerne (samme dag eller dagen efter…det kan jeg ikke længere huske præcist). Det kom heldigvis en pige for øre og hun kontaktede mig og killingerne blev reddet. De kom i pleje og de fik en missemor til plejemor der allerede lå med 3 hankillinger (de tre langhårede som plejehjemmet kaldte Bøvle, Buster og Bandit). Missemor tog sig af killingerne med det samme. Jeg fik dem herhjem midt i marts fordi de skulle væk fra det smittepres de gik i og de blev hurtigt nogle værre bamdutter. På 5 uger har de taget 1100 gram på (Simba66) og 700-800 (Simba67…han vil ikke stå stille så displayet på vægten vil heller ikke)…OG NU laver han kunster og er ved at rydde min reol for misseting…FY. Søs, der kun vejede 1100 gram vejer nu næsten 1800 gram og om ca. 14 dage bliver hun sterilliseret.
Hun er også som sin bror/simba66 langhåret og når hun kommer fræsende kan jeg ikke se forskel på hende og brormand…det er udelukkende størrelsen der er forskel.
Hun ønsker sig også et nyt hjem, og allerhelst med sine brødre med hvem hun tager nogle gevaldige slåskampe.
Lige i øjeblikket kan jeg høre de er ved at lægge gæsteværelset øde

Ååååååh… Hvem der bare ikke havde en stopklods i hjemmet!

Jeg er sikker på at überBamdutten ville elske to små brødre. Oedipus ville sikkert også, medmindre de vil have at han skal dele Ranis opmærksomhed med dem…

Åh jeg er forelsket:hjerte:

Du har jo skabt “kamikazier” Brita :tihi:

Det føles i hvert tilfælde sådant. Jeg har jo en fridag idag (afspadserer) og derfor havde jeg bestemt jeg VILLE sove liiige til der ikke var mere søvn i mig. Men for s*tan jeg er blevet hærget. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er blevet fræææst hen over og det ER altså sjovt, de liiige kan finde det sted hvor blæren er…den fyldte blære altså. Selvom jeg sover med frottè-sokker så kan de både finde flænse mine tæer og lige nu kommer Simba 66 og vil nusse. Han og de andre har lige tømt en tallerken med vådmad så mon ikke der bliver dømt…tøm gtarm lige om lidt og dernæst sovning. Så jeg venter lige 10 minutter med at tømme kattebakker efter devisen…den nye prop skyder den gamle:fløjte:

Jeg troede, du prøvede at sælge de katte ? :S

Virkede det ikke fint med Spotty da? :høhø:

Spotty boede aldrig hjemme hos Brita, så hun havde kun de 4 timer i bilen, til at præge ham … men det var også rigeligt :surrender1:

Du har da haft endnu længere tid til at præge ham - så hvem mon, der er skyld i hans narrestreger? :stuck_out_tongue:

At få ens tæer flænset, nattesøvnen ødelagt og blæren ufrivilligt tømt (intet skriv om tarmen):rundtosset:er kun et plus OG med i prisen:thumbup:

Altså - efter 8 år med kølekatten Nanoq og den blå potepilfinger Tara, så kan jeg kun anbefale de par banditter her! Hver eneste dag får de to MCO mig til at skraldgrine - de er skyld i at jeg lever længere :smiley: :hjerte::hjerte: Tænk sig der er livsforlængende med i prisen! :høhø::thumbup::hjerte:

Så blev søstermand alias Savannah 47 ordnet igår, så nu er hun også testet fri for FIV FeLV, neutraliseret, vaccineret 2 gange, sundhedstjekket 3, både øremærket OG chipmærket. Hun kan flytte i nyt hjem næste week-end. Jeg lægger ikke et billede på af hende for hun ligner fuldstændig de to kuldbrødre og er som den ene langhåret.
Alle tre vil forfærdelig gerne ud i samme hjem, for de er SÅ glade for hinanden. Jeg ved ikke helt hvad Simba 66 og 67 vejer men over 3 kilo. Savannah vejede 2,5 igår…smuk som få.
Hun har et øje der er mat p.g.a. virus, men det hverken smitter eller generer hende og min dyrlæge kunne konstaterer øjet er blevet meget bedre i den tid hun har boet her

åh altså… så billeder af de tre bisser, i Vrå… og jeg ved ikke hvad det er med dem - men er bare helt skudt i dem… :wehuu:

Det ER også nogle fine mis, men som jeg læser dem skal de ud i et hjem der ikke har mis i forvejen og dermed sammen, eller et hjem med en rolig mis og uden børn. De er ikke ordenlig socialiseret de første måneder

Det gør altså en verden til forskel den første tid… men jeg har nu heller ikke lige plads til tre ekstra missere - vil gerne have en enkelt anden race, men det må lige vente lidt endnu…

Lige i skrivende stund kravler Simba 67 rundt på mig og er overnullerputtet. Han er nærmest ulækker :klappekat:

JUBLE…Savannah 47, søstermand til Simba 66 & 67 har fået nyt hjem. Hun skal bo sammen med en hittemis-Simba (kan ikke huske hans nummer, men mener det er 60,61 eller 62. Hun får en lejlighed og en indhegnet altan og det er perfekt. Ingen larmende børn men istedet to fornuftige voksne og et ret stille liv, lige noget der kun må kunne harmonerer til hendes lidt generte sind. Ingen kan forestille mig hvor glad jeg er, for jeg må indrømme, jeg har tænkt hun ville være svær at omplacerer netop fordi hun virker sårbar og genert. Desuden har hun et virusøje…noget min dyrlæge har givet grønt lys for og han var mere end overrasket da hen så hende da hun blev sterilliseret i juli…det er kun en anelse mørkere end det andet og en lille smule mat. Det generer hende ikke, og jeg har forklaret hendes nye ejere hvad det handler om. Til gengæld får de en SÅ smuk, kærlig og sød kat og selvom hun er similanghåret har hun aldrig haft den mindste dullerfilt i pelsen.HURRA :hjertehop:Jeg regner med at køre hende ud i det nye hjem i aften. Skal lige hjem fra arbejde (sidder i min vagt). Men de vil gerne i aften og det er ok med mig. Bliver nok nødt til at låne gemalens bil, for min siger lyde jeg ikke bryder mig om. Bilen skal til bildoktor imorgen formiddag

Savannah fik sit nye hjem i går. Simba (som ikke hedder Simba mere men i min statistik gør han):tihi:…fik øjne som the-kopper og spundsede ind i soveværelset hvor han derefter lignede en udstoppet kat der sad og kiggede omkring dørens åbneng midt på natbordet. Det så bare SÅ morsomt ud. Han lignede virkelig en der havde set er spøgelse. Savannah tog det stille og roligt men ville helst blive i trabnsportkassen, hvad hun også fik lov til. Det er SÅ vigtigt man lader dyrene bestemme farten i sådanne situationer og så må vi mennesker væbne os med tålmod. Det gør Ida og Silas heldigvis også og har en rigtig god fornemmelse for tingene. Idag har Ida fri og Silas er også hjemme fordi han har været på arbejde hele natten. Jeg fik nogle sms’er i formiddags om tilstanden og Simba var lukket ud på den indhegnede altan fordi han lige skulle adsprædes…for han havde stadig thekoppe-øjne. 2 kyller er taget op og det ved Savannah jo hvad er. Jweg tog nemlig 15 kyller med for Savannah er så glad for dem. Skal de have flere er det jo nemt at køre omkring fordi de bor i Ry…og det 30 meter fra dyreklinikken.