Jeg deltager igen i år i Epicurious ‘konkurrence med dig selv om kun at spise hjemmelavet mad’
Så ingen nemme dage med rugbrød i hele januar.
Andre der mangler madinspiration kan kigge med her
Jeg deltager igen i år i Epicurious ‘konkurrence med dig selv om kun at spise hjemmelavet mad’
Så ingen nemme dage med rugbrød i hele januar.
Andre der mangler madinspiration kan kigge med her
Sådan en udfordring ville aldrig kunne køre her - jeg ville jo tabe på under en uge Men vi lægger ud med rigtig mad i det mindste: stegte rødspættefileter, nogle fedtede kartofler til gemalen og stuvet spinat til mig selv.
VH
Susanne
Vi har fået pizza til frokost (Rune tiggede ), så vi har allerede tabt
Vi skal have pizza
Opfølgningen på denne blev at hovedretten var rådyrfilet m stegt rødkål, smørstegte kantareller og kastanjer, kartoffel rösti, kantarelsovs (lavet på rådyrfond og madeira) og flute.
Desserten blev min mosters “bager altid”- chokoladekage, hvor toppen blev pyntet ekstra med hakket toblerone.
… og den smager kun endnu bedre i dag, hvor dem har stået samlet en dag mere hurra for klagerester
Jeg er stadig mæt i dag. Er ikke nået til at føle mig sulten på nogen måde det er mest blevet til lidt hyggespisen af nogle nødder, lidt chips og cola … måske også lidt pga mængden af alkohol indtaget i går
En krydret hakkedreng med kartofler, dampet blomkål og gulerod, sovsen ordner knoor med en cafe Paris.
Tror jeg smider en af slagterens bagselv leverpostej i ovnen, steger noget bacon og champignon til og så på noget godt rugbrød.
tror jeg køber ind til pulled pork burger i aften “med hele” til det trænger jeg til …
fandt et glas asparges i skabet…så et stjerneskud
Ristet boller med ost
Jeg fandt ud af jeg hellere vil have pizza i aften, så nu er der bestilt ved den lokale pizzapusher
Tarteletter hvis der ikke er andet jeg har glemt dertil
Sushi. Min sushibiks havde lukket nytårsaften, så nu fejrer jeg lige den sidste dag i juleferien
Rester af frikadunserne fra i går
Veganske “hakkebøf” med masser af stegte bløde løg, brun sovs, kartofler og syltede rødbeder.
Til jul sprang jeg flæskestegen over …så i dag flæskesteg, men uden brunede løg og kartofler …til gengæld whiskyis til dessert
Lammekrone med pommes og broccoli (det er min tallerken, Claus´ tallerken tåler ikke broccoli og går åbenbart i stykker, hvis de ved en fejl skulle lande der!) samt vanillesyltede grønne tomater. De små tomater var klart det bedste
Det endte med pizza fra det lokale pizzaria i Mariager
Rester af tarteletter fra igår
Biksemad med spejlæg og rugbrød