Når jeg trykker svar på et indlæg, mangler teksten jeg svarere på

Nu har jeg flere gange oplevet, at når jeg trykker svar på et indlæg, og jeg vælger at teksten på det jeg svare på skal være med, så forsvinder den tekst når jeg trykker “svar” for at poste indlægget. Er det kun mig der oplever det, eller er der andre der har det problem? Det er ikke hver gang det sker, men jeg har ikke lige kunne gennemskue hvori forskellen ligger.

Jeg har også oplevet at den ikke tog det citerede med i mit svar.

EDIT: Og det gjorde den så også her. Det citerede stod der lige et par sekunder og så forsvandt det.

@RuneS har du en ide om hvorfor den gør det?

Jeg synes især det er underligt at det ikke er hver gang, men kun ind imellem.

Det ser ud til at være fordi i har citeret hele indlægget, og ikke bare dele af det. Jeres post har i hvert fald en Edit hvor systemet giver den besked

Men bør det give problemer? Den skal vel stadig tage det hele med hvis man beder den om det…

1 Synes om

Jeg havde samme problem igår - og plejer ikke at have problemer, hvis jeg vælger at citere hele indlægget (nogle gange er hele indlægget jo relevant at citere :wink: )

Underligt, for jeg har da rigtig mange gange citeret hele indlæg, helt uden problemer.

Og nu fik jeg så lov igen, så som sagt nogen gange må jeg, andre gange må jeg ikke. Det må da være en fejl? @RuneS

Jeg er oftest på fra mobilen og der kan det være meget svært/uoverskueligt at sidde og slette noget af det som man vil citere, så derfor vælger jeg tit bare at citere det hele.

Jeg er grundlæggende kun på fra min stationær computer, og jeg vælger ofte hele teksten fordi det ofte giver mest mening. Jeg køre med windows 10.

det virker aldrig her med mindre jeg disabler min peerblock og reloader KG helt…så plejer det at virke …
og det gjorde det så oss

Jeg har så ikke været ude for det, men har lagt mærke til flere gange, at indlæg er markeret som redigerede, selv om de ikke er det (mine egne) :gruble:

Jeg har ikke selv været ude for manglende citat, eller at redigering er markeret, uden at der er redigeret. Ift. den sidste vil det måske være hensigtmæssigt at åbne en ny tråd om emnet i stedet for. Det er ikke sikkert, andre opdager, det bliver diskuteret i en tråd, der handler om noget andet. Plus at konkrete eksempler nok vil være en god idé.

Hvad jeg egentlig vil sige - jeg ved ikke noget om teknikken, og jeg håber, I alle er opmærksomme på, at Rune skal have lov at have lidt barselsorlov lige nu :wink:

Han styrer det selvfølgelig selv - jeg vil bare opfordre til tålmodighed, hvis der ikke kommer svar lige omgående :slight_smile:

3 Synes om

Helt enig. Grundlæggende forventer jeg ikke at ting her inde bliver lavet fra dag til dag, vi er jo et lille forum med få kræfter bag som sørger for det hele. :slight_smile:

2 Synes om

Nu ser det ud til at have rettet sig (i hvert fald for mig) :slight_smile:

Tester lige

Sjovt. Min siger at citatet er fjernet, men det er det umiddelbart ikke.

Nope - og der, hvor citatet er blevet fjernet, er det sket i “publiceringsfasen” - altså der, hvor teksten går fra grå til sort.

Prøver også lige

1 Synes om

Jeg tester også lige :slightly_smiling_face: